Streaming tv - se tv via internettet

Hvad er streaming tv?

Streaming tv er en form for teknologi, der giver dig mulighed for at se tv kanaler og indhold fra en streaming tjeneste uden kabler og ekstraudstyr. Du får derved mulighed for at se dit indhold, uanset hvor du befinder dig, så længe du har en stabil internetforbindelse på minimum 20 mbit dedikeret til streaming.

Med YouTv får du adgang til et fantastisk univers fyldt med masser af film indhold, et stort udvalg af serier, samt et stort katalog af tv kanaler.

Når du tilmelder dig YouTv, får du mulighed for at købe et antal af point, som du kan mixe dit indhold med, og derved opretter du dig med et månedligt abonnement. Du har mulighed for at mixe alt fra populære streamingtjenester – spækket med gode spillefilm og serier – til live tv-kanaler for enhver smag.

Med andre ord, vil det give dig uendelige muligheder for at tilgå netop dit valgte indhold, hvor du vil, og når du vil.

YouTv på din enhed med sport, underholdning og serier

Underholdning for alle aldre i familien

YouTv tilbyder uendelige muligheder, når det kommer til det indhold, du ønskerat se. Er du til danske programmer, har du mulighed for at vælge blandt danske kanaler såsom Tv2's- og Tv3's kanaler. Derudover får du automatisk adgang til danske programmer, fra DR1, DR2 og DR Ramasjang.

Som en ekstra "feature" har vi nemlig inkluderet DRTV som en del af det faste indhold, du får fri adgang til. DRTV er et arkiv fyldt med indhold, der er blevet sendt på DR’s kanaler indenfor en længere årrække. Du finder DRTV's indhold her.

Derudover får du også muligheden for et frit valg mellem øvrige spændende tv-kanaler. Du finder listen over alle vores kanaler på forsiden af vores hjemmeside.

Alt samlet i én app

Med YouTv får du adgang til en app med smarte funktioner, der gør det let at tilgå alt dit indhold, uanset hvor du befinder dig, så længe du har en internetforbindelse. Tidspunkt for levering af indhold, er med det samme efter, at du har oprettet en bruger hos os.

Appen er inddelt således, at du nemt kan få et samlet overblik over, hvilket indhold du har i dit mix, samt hvilket indhold du kan skifte til.

Arkiv og start forfra

Udover at du kan tilgå alt dit indhold igennem app’en, får du også adgang til et arkiv, der gør det muligt at se eller gense en række udsendelser og programmer, i op til 48 timer efter, at de er blevet vist på kanalen.

Er du gået glip af noget i en igangværende udsendelse, har du muligheden for at benytte dig af funktionen  'Start forfra'.

Hvordan ser jeg YouTv på mit tv?

Apple TV er en populær enhed, som mange danskere har stående i hjemmet, og via denne er det selvfølgelig også muligt at tilgå YouTv, lige såvel som det er muligt fra Google Chromecast. Når du har hentet YouTv-appen på dit Apple TV skal du blot logge ind med din bruger, og herefter får du adgang til alt Tv- og streamingindhold, som du har i dit mix.

Et kæmpe udvalg af tv-kanaler og streamingtjenester

Hvilke streamingtjenester kan jeg vælge?

Herunder kan du se det samlede udvalg af streamingtjenester, du kan vælge hos YouTv.

HBO Nordic

Vælger du HBO Nordic, kan du roligt glæde dig til spændende serier, gode spillefilm og fængslende dokumentarer fra tjenester som HBO, Showtime og BBC!

Viaplay

Med Viaplay, får du adgang til et kæmpe bibliotek af film indhold, serier, en række udsendelser fra populære TV3-programmer, samt masser af børneunderholdning.

C More

Når du vælger C More, får du mulighed for at se de nyeste film, serier og biografsucceser samt underholdning for både store og små.

Fox+

Når du vælger FOX+ vil du få adgang til et stort bibliotek af serier. FOX+ giver dig adgang til et stort udvalg af animerede komedieserier, og du får det bedste fra bl.a. 21st Century FOX. FOX+ giver dig mange timers underholdning og der kommer løbende nye sæsoner hver måned.

Dansk Filmskat

Vælger du Dansk Filmskat, får du klassisk dansk film nostalgi, når det er bedst. Se eller gense nogle af de bedste danske film fra 1930'erne og frem til i dag med nogle af de bedste danske skuespillere.

Nordisk Film+

Ønsker du at se de bedste danske film, kombineret med nogle af de stærkeste filmtitler fra hele Norden, skal du vælge Nordisk Film+. Derudover kan du også finde store internationale titler - udvalgt til det danske publikum. Hver uge bliver der udgivet nye titler!

Disney Channels XTRA

Med Disney Channels XTRA får du mulighed for at tilgå et stort bibliotek af de bedste børneprogrammer og serier fra Disneys tv-kanaler. Du får også en eksklusiv adgang til nye sæsoner og sæsonpremierer, inden de bliver vist i tv. Med Disney Channels XTRA får du adgang til kanalerne Disney Channel og Disney Junior.

Nick +

Nick+ er en streamingtjeneste til børnene. Når du vælger Nick+, får du adgang til kanalerne Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr., og du får adgang til populære serier fra Nickelodeon, seje tegnefilm fra Nicktoons og det bedste indhold fra Nick Jr., som er målrettet til de mindre børn. Serier som Paw Patrol, Familien Thunderman, Avatar og Henry Danger, vil du få adgang til via denne tjeneste.

Min Bio

Med Min Bio kan dine børn få adgang til masser af film og serier. Mere end 1.000 sjove og spændende film og afsnit af serier til børn.

National Geographic Now

Med National Geographic Now får du kvalitetsunderholdning, der er faktabaseret, og som hele tiden ændrer sig i takt med den verden, der omgiveros. Når du vælger denne tjeneste, får du kanalerne National Geographic og NatGeo Wild med i posen.

Alle dine tv-kanaler og streamingtjenester samlet i én app

Hvilke tjenester får jeg automatisk med?

Paramount+

Paramount+ giver dig store filmtitler, samt masser af filmklassikere, serier og film til børn – og der bliver tilføjet nye film hver uge. På denne tjeneste finder du massevis af reality- og komedieserier, samt stand-up comedy.

DRTV

Med DRTV får du masser af dansk indhold. Er du gået glip af Bagedysten, vil børnene på tur med Motor Mille, eller vil du se forpremiere på DR’s nyeste dramaserie? Du får adgang til alt fra spændende dramaserier til interessante dokumentarer og børneprogrammer.

Til hele Danmark

YouTv er et dansk produkt, der er tiltænkt hele den danske befolkning. Der er dog mulighed for at tage tjenesten med på ferie i EU, samt EØS landene; Norge, Island og Lichtenstein så længe, du ikke er væk fra Danmark i mere end 30 dage ad gangen.