C More
C More

C More - En populær nordisk streamingtjeneste

C More er en populær, nordisk streamingtjeneste, der tidligere var kendt som Canal+. Tjenesten er målrettet de nordiske lande, heriblandt Danmark. C More er altså ikke udelukkende en dansk streamingtjeneste, men indholdet falder i den grad i danskernes smag – det viser det stigende antal abonnenter.

C More er mest kendt for deres meget store udvalg af film og serier for voksne og unge. Tjenesten byder dog også på masser af programmer for familiens mindste, der naturligvis også skal underholdes. C More kan dermed være den perfekte streamingtjeneste for både den enlige, parret og børnefamilien.

Vil du også kunne se eksklusive serier, store biografsucceser og storfilm? I så fald skal du overveje, om ikke C More kunne være noget for dig. Skulle du mod forventning fortryde dit valg, så kan du nemt skifte tjenesten ud efter 30 dage gennem YouTv.

C More byder på dansk og internationalt indhold fra øverste hylde

C More leverer både dansk og international underholdning til sine mange abonnenter. Som kommende bruger af tjenesten vil du altså også kunne nyde de bedste film og serier fra hele verden. Inden du træffer et valg, kan du danne dig et overblik over tjenestens nuværende serier og film.

C More har tre overordnede kategorier – film, serier og børn. Det er disse kategorier, du skal rette din opmærksomhed mod, hvis du vil have en idé om, hvad der kan ses på C More.
Hvad end du er i humør til en nervepirrende film eller en humoristisk serie, så kan du helt sikkert finde det, du leder efter. Hold desuden øje med de mange nye film og serier, der bliver lagt ud på platformen
fra tid til anden.

Oplev nogle af tidens bedste film og serier

C More har et stort udvalg af film og serier, men hovedfokus er da kvalitet fremfor kvantitet. Der er typisk tale om film og serier med kendte skuespillere, mange anmelderstjerner og / eller høj IMDb-score. Her kan man altså tale om kvalitetsunderholdning.

Listen over repræsenterede genrer er lang, men især krimi er noget, der er stor fokus på. C More har lige nu en masse anmelderroste krimier, som du kan se med din familie allerede i dag.

Her er nogle af titlerne fra C More:
- Madklubben
- Inception
- Skadestuen
- Blood
-Mystery Road
-BH90210
- Vikings
… og mange, mange andre titler!

Der er også masser af underholdning for de mindste

C More sørger ikke kun for underholdning for de voksne. De har også taget højde for børn og barnlige sjæle, som ligeledes fortjener at blive underholdt. C More har faktisk dedikeret en hel kategori til de mindste, hvor børnenes favoritprogrammer er samlet. I kategorien finder man et væld af børnefilm og serier, der kan samle hele familien. Programmerne kan selvfølgelig nydes med dansk tale, så børnene kan få det maksimale ud af det.

C More byder bl.a. på følgende i børnekategorien:
- Den lille afskyelige snemand
- Syng
- Minions
- Otto er et næsehorn
- Gummi T
- … og meget andet fantastisk børneunderholdning!

Stream C More via YouTv – få adgang i dag

YouTv er stedet, hvor du kan sammensætte en unik og personlig tv-pakke indeholdende dine foretrukne tv-kanaler og streamingtjenester. Du skal f.eks. tage stilling til, om du vil have C More med i pakken, eller om du vil gå med en af de øvrige streamingtjenester. C More er en populær streamingtjeneste for hele familien og kan derfor være et rigtig godt valg for mange husstande.

C More kan streames via en vilkårlig enhed, og det er selvfølgelig muligt at benytte sig af Google Chromecast og Apple TV, hvis man gerne vil have indholdet op på en større skærm.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.