Cartoon Network
Cartoon Network

Cartoon Network - Stream populær børneunderholdning

Cartoon Network er – bare af navn – en tv-kanal, der vil bringe et smil frem på de fleste børns læber. Lige siden tidernes morgen har danske børn nydt at se bl.a. tegnefilm og animationsfilm på Cartoon Network, og det er stadig tilfældet den dag i dag. Populariteten er slet ikke til at tage fejl af.

Leder du efter en tv-kanal på vegne af dine børn, hvor der ikke er en finger at sætte på underholdningsværdien, så kunne Cartoon Network meget vel være det perfekte bud. Hver eneste dag og hele året rundt bliver der sendt sjove, søde og fascinerende børneprogrammer på kanalen, der vil falde i de fleste børns smag.
Hvad end man savner underholdning om morgenen, inden børnene skal i børnehave, eller om man vil underholde familiens mindste inden sengetid, så er Cartoon Network løsningen.

Cartoon Network er børnenes tv-paradis

Cartoon Network er et sandt paradis for familiens mindste, og derfor er det da også en tv-kanal, som rigtig mange børnefamilier vælger at føje til deres tv-pakke. Hos YouTv kan du også få denne kanal – evt. sammen med en eller flere andre børnekanaler.

Hos YouTv er der mulighed for at køre op til fire streams på samme tid. Det betyder, at børnene kan se Cartoon Network, mens forældrene ser en helt anden tv-kanal. På den måde kan alle i husstanden få opfyldt deres behov for underholdning.

Cartoon Network er spækket med børnevenligt indhold og betragtes som et godt alternativ til relaterede kanaler som Disney Channel, Disney Junior og Nick Jr. Den ene mulighed udelukker ikke nødvendigvis den anden, men vil du gerne finde én tv-kanal, der kan levere den ønskede børneunderholdning, så skal du have Cartoon Network med i overvejelserne.

Skønne tegnefilm og animationsfilm for både drenge og piger

Men hvad kan man mere konkret se på Cartoon Network?
Cartoon Networks tv-oversigt er altid spækket med spændende programmer. Nogle af programmerne har dine børn helt sikkert stødt på før, mens andre er nye og hidtil ukendte. Under alle omstændigheder er man sikret underholdning for alle pengene.

Cartoon Network er mest kendt for deres tegnefilm, men byder også på fantastiske animationsfilm i fuld længde. Kanalen får desuden ros for at vise programmer, der fanger både piger og drenge.

Cartoon Network byder bl.a. på følgende programmer:
- Teen Titans Go!
- Ninjago
- Bækkens børn
- Gumballs fantastiske verden
- Apple og Onion
- Dansekat
- … og mange andre favoritter!

Børneunderholdning i døgndrift

Cartoon Network leverer børneunderholdning 24 timer i døgnet – uden at overdrive.
Mens mange andre børnekanaler kun sender indhold i dagtimerne, så er det via Cartoon Network muligt at se børneprogrammer døgnet rundt. Det betyder også, at uanset hvornår du skal underholde dit barn, så vil du kunne surfe ind på Cartoon Network, der altid er leveringsdygtige, når det kommer til børneunderholdning.

Cartoon Network kan også streames på farten

Skal familien ud på en længere køretur, og er der i den anledning brug for underholdning på bagsædet, så er det igen muligt at ty til Cartoon Network. Får du Cartoon Network gennem YouTv, så vil du nemlig kunne tilgå kanalen uanset tid og sted. Der skal blot medbringes en smartphone, tablet eller laptop, der er koblet op på internettet.

Cartoon Network er altid i stand til at skabe ro på bagsædet, hvorfor det er oplagt at tage tv-kanalen med på farten, når familien skal i sommerhus, sydpå eller noget helt tredje. Der sendes som sagt underholdende indhold døgnet rundt, hvorfor der helt sikkert vil være en spændende tegnefilm eller animationsfilm at se, uanset hvornår på dagen man skal ud og køre.

Sådan får du Cartoon Network

Selvom børn ikke skal spendere hele deres barndom foran en skærm, så er det ofte belejligt at kunne sætte noget underholdning på skærmen. Måske er det lige, hvad der skal til, for at barnet finder ro.
Er du også nået frem til den konklusion, at din husstand ikke kan undvære Cartoon Network, så er det nu, at du kan gøre noget ved det. På listen over tilgængelige tv-kanaler finder du bl.a. Cartoon Network, som du let kan gøre til en del af din tv-pakke.

Cartoon Network er kendt for at levere varen, når det kommer til børneunderholdning, men skulle dine børn mod forventning ikke være tilstrækkeligt underholdt, så er det muligt at skifte kanalen ud igen. Kanalen kan skiftes ud efter 30 dage, hvis man skulle have et ønske herom.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.