Dansk Filmskat
Dansk Filmskat

Dansk Filmskat - En rendyrket dansk streamingtjeneste

Dansk Filmskat er en af de få rendyrkede danske streamingtjenester – vel at mærke en streamingtjeneste, vi kan være stolte af. Tjenesten er sat i verden af Nordisk Film, der direkte eller indirekte står bag mange velrenommerede film.

Som dansker behøver man ikke nødvendigvis kun at se danske film, serier, dokumentarer og andet indhold. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at danskerne generelt er glade for dansk underholdning. Ikke mindst danske film står i høj kurs hos mange.

Dansk Filmskat byder dig velkommen i et kæmpe underholdningsunivers, hvor du både kan opleve populære folkekomedier, klassiske filmserier, ungdomsfilm og meget, meget mere. Af populære filmserier kan der bl.a. nævnes Far til fire, De 5, Olsen Banden og Min søsters børn. Det er film, som man kan se igen og igen.

Vil du rigtig gerne opleve Dansk Filmskat og deres spændende indhold? Så er du kommet til den rigtige side.

Er du til ægte dansk filmhygge?

Er der overhovedet noget bedre end ægte filmhygge? Det skulle da lige være ægte dansk filmhygge. Er du enig, så vil du helt sikkert blive begejstret for Dansk Filmskat og deres utallige danske film.

Dansk Filmskat byder på både helt gamle film (helt tilbage til 1930’erne) såvel som nyere film. Hvad end du derfor er til de klassiske film, der går mange år tilbage, eller om du er mere til noget nyt og moderne, så er der en film for dig og din familie.

Dansk Filmskat har inddelt deres film i mange kategorier, eksempelvis filmserier, til børn, 40’erne, 30’erne, 90’erne, vi anbefaler og mange flere. Dyk med fordel ned i disse for at finde inspiration til din næste film.

Dansk Filmskat byder bl.a. på følgende film og filmserier:

- Gummi Tarzan
- Otto er et næsehorn
- Olsen Banden
- Pelle Erobreren
- Dirch
- Arvingen
- Færgekroen
- … og andre historiske danske titler!

Disse skuespillere kan du opleve på slap line

Dansk Filmskat kan ikke kun prale med en masse fantastiske filmtitler. De kan også bryste sig af at have samlet nogle af de største danske skuespillere (både nulevende og afdøde). Det er skuespillere, som rigtig mange danskere har set op til og ikke mindst ladet sig underholde af gennem årtier. Du kender helt sikkert mange af disse. Og hvis ikke, så får du snart nogle nye bekendtskaber, som du ikke vil glemme igen.

Du kan bl.a. opleve følgende skuespillere:

- Allan Olsen
- Birgitte Reimer
- Buster Larsen
- Dirch Passer
- Ghita Nørby
- Jesper Klein
- Morten Grunwald
- Ove Sprogøe
- Ulf Pilgaard
- … og mange andre!

Du er altid i godt selskab med ovennævnte skuespillere, så hvorfor ikke udforske nogle af de mange film hos Dansk Filmskat?

Dansk Filmskat leverer underholdning til enhver anledning

Mangler du underholdning til den lange bustur, leder du efter gode film til weekendens seriemaraton, eller vil du gerne nyde en god dansk film med din bedre halvdel? Så er hjælpen nær – Dansk Filmskat leverer nemlig film og underholdning til enhver lejlighed.
Der kommer nye film hver uge, og du kan se filmene, når det passer dig.

Få streamingtjenesten gennem YouTv

Dansk Filmskat vil sandsynligvis blive din nye foretrukne streamingtjeneste, hvis du er typen, der elsker danske film og slet ikke kan få nok af dem. Derfor kan du lige så godt gøre dig selv den tjeneste at vælge streamingtjenesten til din personlige tv-pakke.

Hos YouTv lader vi dig vælge mellem en god håndfuld af streamingtjenester. Det gælder både danske og udenlandske streamingtjenester, hvor bl.a. Dansk Filmskat er repræsenteret. Den ene mulighed udelukker ikke den anden, så hvis du gerne vil have flere streamingtjenester med i din pakke, så står det dig frit for. Og dine valg er selvfølgelig ikke mere permanente, end at du kan skifte tjenesterne ud efter 30 dage.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.