Disney Channel
Disney Channel

Disney Channel - Topunderholdning for de små

Disney Channel er muligvis den ultimative tv-kanal for børn. I hvert fald har tv-kanalen opbygget en enorm popularitet blandt danske børn, der nyder at se alt fra sjove tegnefilm og underholdende tv-serier til klassiske Disney-film på kanalen.

Dansk tv indeholder i dag masser af børneunderholdning, men skal man være sikret kvalitetsunderholdning, så er Disney Channel leveringsdygtige. Disney Channel har eksisteret herhjemme i mange år og er fortsat en af børnenes favoritter.
Phineas og Ferb, Raven’s Home, Sydney & Max, Uglehuset og Bunk’d er nogle af de mange populære programmer, der kan ses på Disney Channel. Måske er dit barns foretrukne program også at finde i tv-oversigten. Hos os er der masser mulighed for at stream underholdning til alle aldersgrupper.

Disney Channel – en af de førende børne- og familiekanaler

I dag findes der et væld af forskellige børnekanaler. De færreste programmer præsterer dog lige så godt som Disney Channel målt på underholdningsværdi. Disney Channel er desuden ikke kun at betragte som en børnekanal, men også som en familiekanal. Mange af programmerne på kanalen kan nemlig samle hele familien og underholde både de store og de små.

Både voksne og børn holder af Disney-universet, og derfor er det da heller ikke så mærkeligt, at netop Disney Channel og deres mange programmer tiltaler både de store og de små i husstanden.
Disney Channel står klar med fantastisk underholdning, uanset hvornår på dagen man har brug for at blive underholdt. Der vises nemlig tegnefilm og andre programmer for mellemstore børn på kanalen døgnet rundt.

Nyd både nye og klassiske Disney-film

Disney, Disney, Disney… findes der i virkeligheden et smukkere univers?
Disney Channel sender flest tegnefilm og tv-serier for lidt større børn, men byder også jævnligt på fantastiske film fra Disney-universet. Du kan med fordel holde øje med tv-oversigten, så du kan sidde klar, når der ruller en Disney-film over skærmen. Disse film må du nemlig ikke gå glip af.

Er dine børn lige så begejstret for Disneys fortællinger og figurer som de fleste andre danskere, så gør jer selv den tjeneste at få Disney Channel. Det vil I helt sikkert ikke komme til at fortryde.
Er der også mindre børn i husstanden, kan det også overvejes at få Disney Junior. Disney Junior er hovedsageligt tilegnet børn i aldersgruppen 2-7 år.

Disney Channel har i mange år været en favoritkanal hos de mindste

Disney Channel er ikke bare en populær tv-kanal hos mange. Det er rent faktisk en favoritkanal hos adskillige danske børn – og med god grund. Det hænger selvfølgelig sammen med, at Disney Channel hver eneste dag leverer fremragende underholdning for børn i en bred aldersgruppe. Børnene får lynhurtigt nogle favoritprogrammer, som de nyder at følge med i. Der bliver desuden jævnligt produceret nyt indhold til kanalen, så der også i fremtiden vil være masser af underholdning at sikre gennem kanalen.

Disney Channel er i øvrigt en tv-kanal af Walt Disney Studios, der har været tilgængelig i Danmark siden 2003. I adskillige år har det altså været muligt at se børne-tv via Disney Channel. Det betyder også, at rigtig mange danske børn er vokset op med Disney Channel og deres tv-serier.

Få Disney Channel via YouTv

Har dine børn også et stort ønske om at få Disney Channel? I så fald har du selvfølgelig mulighed for at indfri dette ønske. Det kan du gøre gennem YouTv, hvor du nemt og bekvemt kan føje kanalen til husstandens tv-pakke.

Disney Channel byder på så meget børneunderholdning, at man måske kan nøjes med denne ene børnekanal. Ønsker man flere børnekanaler, så er der dog rig mulighed for at vælge nogle af de øvrige kanaler fra oversigten.

Stream Disney Channel via en vilkårlig enhed

Disney Channel kan selvfølgelig ses i stuen og alle andre steder i hjemmet, men det er også muligt at streame Disney Channel udenfor hjemmets fire vægge. Det eneste det kræver er YouTv app’en, der kan downloades ned på enhver enhed. Download blot app’en via Google Play eller App Store, hvis du vil have mulighed for at streame Disney Channel og de andre tv-kanaler. Så er du sikret ro på bagsædet.

Tag Disney Channel med i sommerhuset, på ferien, i parken og mange andre steder. Det kræver selvfølgelig en tilpas hurtig internetforbindelse, men ellers er det bare at nyde underholdningen fra en af landets førende børnekanaler.

Dit valg af Disney Channel er i øvrigt ikke så permanent, at du ikke vil kunne komme af med tv-kanalen igen. Efter 30 dage vil du frit kunne udskifte kanalen.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.