Formel 1
Formel 1

Formel 1 - Motorsport i verdensklasse

Formel 1 er garant for motorsport i verdensklasse – hver gang.
Der er i den grad fart over feltet, og der er garanteret drama, underholdning og spænding for alle pengene, når kørere som Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Carlos Sainz, Charles Leclerc og mange andre dyster om de eftertragtede podiepladser.

Er du også født med benzin i blodet? Så skal du selvfølgelig sidde klar, når Formel 1 (såvel træningspas, kvalifikationer og løb) ruller over skærmen. Formel 1 kan ses og streames via YouTv blandt meget andet sport. På denne side kan du blive klogere på, hvilke tv-kanaler du skal have adgang til for at opleve de fascinerende baner, de frygtløse og modige kørere og de lynhurtige racerbiler, der er en naturlig del af Formel 1.

Se Formel 1 via disse tv-kanaler

Er du også helt tosset med motorsport? Og er du måske sågar vokset op med Formel 1? Så se Formel 1 via en af de tv-kanaler, der har købt rettigheder til at vise de mange træningspas, kvalifikationer og løb.

Med de rigtige tv-kanaler er der ingen fare for, at du kommer til at gå glip af et hæsblæsende løb.

Lige nu kan du se Formel 1 via følgende kanaler:

- TV3 SPORT
- TV3+

Viasat, der bl.a. står bag TV3 SPORT og TV3+ ejer rettighederne til at sende Formel 1, hvorfor du skal have adgang til deres kanaler for at nyde de formidable løb.

Det varierer, om Formel 1 sendes på den ene eller anden kanal, hvorfor du bør holde dig up-to-date. Uanset om det sendes på den ene eller anden kanal, er du dog sikret en omfattende dækning. Viasat går nemlig ikke på kompromis med noget.

Når du mixer din tv-pakke gennem YouTv, så kan du med fordel sætte flueben ved TV3 SPORT og TV3+, hvis du vil se Formel 1 via din foretrukne enhed. Ønsker du foruden Formel 1 at følge med i dansk motorsport? Så kan du f.eks. også vælge TV 2 SPORT til din pakke. Vi har masser af tv-kanaler, der viser (motor)sport.

Stream Formel 1 via din foretrukne enhed

Formel 1 kan efterhånden ses på mange måder.
Er du ikke så heldig, at du har sikret dig billet til et af løbene, så vil du naturligvis kunne se / streame samtlige løb hjemmefra. Det kan du vel at mærke gøre, uanset om du opholder dig i hjemmet, eller om du er taget en tur i sommerhus.

Formel 1 streaming er lettere end nogensinde før. Med YouTv har du adgang til alle de valgte tv-kanaler via en moderne og brugervenlig app. Når du har oprettet dig og downloadet vores app, så kan du frit streame Formel 1 og anden motorsport via din enhed.

Stream via din smartphone, tablet, laptop eller en helt fjerde enhed. Det kræver blot en stabil internetforbindelse. Ønsker du at se Formel 1 på en lidt større skærm, end din smartphone, tablet eller laptop kan tilbyde, så kan du bruge Apple TV, Android TV eller Chromecast til at forbinde din enhed til dit tv. Så er der lige pludselig lagt op til en fantastisk dag med Formel 1 for hele familien eller venneflokken.

Er der pause i Formel 1 på nuværende tidspunkt? Jamen, så kan du med få klik skifte dine tv-kanaler ud. Du kan altid få dine oprindelige tv-kanaler igen på et senere tidspunkt, når der atter vises Formel 1.

Kan jeg se Formel 1 i udlandet?

Er du på forretningsrejse, på ferie med familien, eller er du af andre grunde i udlandet, så har vi en god nyhed til dig; du kan også se Formel 1 i udlandet.

YouTv – og alt indholdet herfra – er kun ét klik væk, når du krydser den danske grænse. Så længe du befinder dig inden for EU og EØS-landene, så vil du kunne se og streame Formel 1 på samme vilkår, som hvis du var i Danmark.

Du har adgang til indholdet i udlandet i op til 30 dage ad gangen. Du løber dermed ikke tør for underholdning på rejsen, hvad end du blot skal på en forlænget weekend til Hamborg eller en længerevarende rejse til Thailand.

Derfor er Formel 1 et must-see

Den kendte og yderst populære motorsportsserie, Formel 1, der har eksisteret siden 1950, følges tæt af millioner af motorglade personer fra hele verden. Også i Danmark er der rigtig mange tilhængere af Formel 1 (eller forkortet F1).

Mangler du gode grunde til at se Formel 1? Så se med herunder:

- Du kan streame samtlige løb (samt træningspas og kvalifikationer) for en lav pris
- De bedste kørere samles (Hamilton, Bottas, Sainz m.fl.)
- Du tages helt tæt på dramaet og spændingen (grundet den omfattende dækning)
- Du kan opleve de mest imponerende biler fra mærker som Ferrari, Mercedes, Aston Martin m.fl.
- Formel 1 kan samle hele familien og venneflokken
- Du kan heppe på din favoritkører

Formel 1 er at betragte som den fornemmeste klasse inden for motorsport, hvilket i sig selv er grund nok til at streame de mange løb.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.