Fox Plus
Fox Plus

FOX PLUS (FOX+)

FOX PLUS (FOX+) er synonym med populære serier. Denne streamingtjeneste har nemlig et stort og unikt seriebibliotek, der er spækket med serier, som du bare må se.
Er netop serier din foretrukne kilde til underholdning og afslapning, så kunne denne streamingtjeneste meget vel være den ultimative for dig. Der er nemlig serier for enhver smag, og der kommer hele tiden nyt indhold til.

Hos YouTv kan du vælge mellem rigtig mange velrenommerede streamingtjenester, og FOX PLUS er selvfølgelig ingen undtagelse. Her på siden kan du læse om, hvilke serier du kan se på tjenesten, hvordan du kommer i gang, hvilke enheder du kan bruge og meget mere.

Er du allerede overbevist, så sammensæt blot din personlige tv-pakke med streaming i dag. Det kan du gøre her på vores hjemmeside.

FOX+ byder på et kæmpe udvalg af underholdende serier

Er der noget, som vi danskere elsker og holder af, så er det at se serier. Det har FOX+ selvfølgelig erfaret og indset for længst. Derfor disker de op med et utal af underholdende serier, hvor der med sikkerhed er noget for alle.

Seriebiblioteket indeholder bl.a. følgende serier:

- 24
- Empire
- How I Met Your Mother
- The Walking Dead
- Snowfall
- Bones
- Family Guy
- … og mange andre kendte serier!

Er du en rigtig seriekender, så er det sandsynligt, at du enten har set eller som minimum hørt om ovennævnte serier. Det er nemlig nogle af de mest sete serier i nyere tid. Du har nu også chancen for at se serierne, hvis du får FOX PLUS.

Du kan få adgang til tjenesten via YouTv til en favorabel pris, og du kan frit udskifte tjenesten efter 30 dage, hvis du ikke er tilfreds med serieudvalget e.l.

Nye sæsoner hver måned

FOX PLUS kommer som bekendt med et kæmpe udvalg af serier for mandlige såvel som kvindelige serieelskere. Allerede nu ligger der mange tusinde timers indhold på tjenesten, hvorfor der ikke er nogen fare for, at du kommer til at løbe tør for nye serier lige foreløbigt. Du kan desuden glæde dig over, at der kommer nye sæsoner hver eneste måned.

Foreløbigt er det blevet til over 40 serier og 3.500 timers underholdning, og disse tal vil formentlig kun komme til at stige den kommende tid. Stream FOX PLUS, hvis du gerne vil være garanteret kvalitetsserier både nu og i fremtiden. Du vil næppe komme til at fortryde dit valg.

Stream FOX PLUS på alle skærme

FOX PLUS blander sig ikke i, om du bruger den ene eller anden enhed til at streame deres fantastiske indhold. Det er derfor op til dig, om du vælger at streame de mange serier via din smartphone, tablet, smart tv eller laptop. Du kan naturligvis skifte mellem alle disse enheder, som det passer dig.

Du kan streame FOX PLUS derhjemme, men selvfølgelig også i sommerhuset, i offentlig transport, på stranden og alle andre steder. Med andre ord kan du se serier og blive underholdt, uanset hvor du måtte befinde dig.

Er du til komedie, krimi eller noget helt tredje?

FOX PLUS ønsker, at alle deres brugere kan få dækket deres behov for underholdning. Derfor spænder underholdningen bredt. Du kan naturligvis se sjove komedieserier som How I Met Your Mother og Glee, men der er også masser af krimiserier for dig, der er til den slags, eksempelvis Empire, The Chi og Bones. Er du normalt mest til komedieserier, men kunne du godt tænke dig at udfordre dig selv en smule, så er det måske nu, at du skal give en krimiserie en chance. Måske finder du ud af, at din seriesmag er bredere, end du havde regnet med.