Game of Thrones
Game of Thrones

Game of Thrones - Hæsblæsende drama fra øverste hylde

Game of Thrones er en af de tv-serier, som man enten elsker eller hader. Meget tyder dog på, at de fleste danskere elsker den amerikanske middelalder-fantasy tv-serie, der bliver streamet på livet løs. Serien havde premiere i Danmark i maj 2011. I over 10 år har vi altså haft fornøjelsen af den populære serie, der kan streames via en populær streamingtjeneste.

Hvad end du har planer om at se eller gense Game of Thrones, så har du selvfølgelig rig mulighed for det. YouTv guider dig til dit valg af streamingtjeneste, så du kan opleve de hæsblæsende magtkampe mellem universets syv riger i Game of Thrones.

Er du normalt vild med fantasy-serier, så vil du helt sikkert elske Game of Thrones. Serien rummer nemlig alle de elementer, der bør indgå i en sådan serie – intriger, slåskampe, skræmmende væsner og meget mere.

Stream Game of Thrones hos HBO Nordic

Du behøver som udgangspunkt ikke at have en masse forskellige tv-kanaler for at kunne se Game of Thrones. Det er nemlig en kendsgerning, at serien kan streames på HBO Nordic. Her har du altså endnu et rigtig godt argument for at føje HBO Nordic til din tv-pakke, hvis du ikke allerede har gjort det.

Du kan selvfølgelig se hele serien med danske undertekster, og skulle der i fremtiden komme nye afsnit af serien, så vil du kunne holde dig up-to-date via HBO Nordic. Den anbefalede aldersgrænse lyder i øvrigt på 15 år, så det er måske ikke lige den tv-serie, du skal præsentere dine børn for.

Alle offentliggjorte episoder af Game of Thrones er lige nu at finde på HBO Nordic. Skal du se serien for første gang, så tag da sæsonerne fra en ende af, så du får det maksimale ud af det. Har du allerede set serien en eller flere gange, så kan du selvfølgelig blot vælge at se dine foretrukne sæsoner, hvis du ikke har mod på at se serien forfra.

Du kan se alle 8 sæsoner lige nu

8 sæsoner er det indtil videre blevet til af Game of Thrones. Sæson 1, 2, 3, 4, 5 og 6 byder på 10 episoder, mens sæson 7 og 8 kun indeholder 7 episoder. Der er om ikke andet rigtig meget indhold at gå i krig med, hvis man endnu ikke har set Game of Thrones.

Med alle sæsonerne og episoderne samlet ét sted, så har du rig mulighed for at afholde et ægte seriemaraton, hvor du ser så mange episoder i træk, som du overhovedet orker. Det kan du f.eks. gøre med din bedste ven, kæreste eller kollega. Game of Thrones er dog også en serie, som man sagtens kan nyde alene.

En af de bedst bedømte tv-serier nogensinde

Game of Thrones er en virkelig populær tv-serie.
Ikke nok med, at serien har fået mange rosende ord med på vejen af de professionelle anmeldere, så er der også rigtig mange seere, der har givet serien en positiv bedømmelse. Serien har bl.a. fået en lang række IMDb stjerner (næsten topkarakterer).

Derudover har Game of Thrones høstet et væld af internationale priser, eksempelvis Emmy Awards og Golden Globe. Dette er med til at sætte en tyk streg under, at der er tale om en serie, der er værd at se. Se serien og find ud af, om du deler omverdenens generelle begejstring for Game of Thrones.

Værd at vide om Game of Thrones

Game of Thrones er en af de tv-serier, der næsten ikke skal forklares. Den skal ses. Vil du dog gerne vide, hvilken serie du har at gøre med, så læs videre.

Serien foregår i et fantastisk middelalderunivers, hvor der kæmpes mellem syv riger. De syv riger kæmper om at overtage Jerntronen, hvilket er centralt for alle 8 sæsoner. Som ny seer gælder det om at være lidt opmærksom og skarp, da man gennem sæsonerne møder en masse forskellige karakterer. Det gælder bl.a. Daenerys Targaryen (hun vækker dragerne til live igen) og Jon Snow, der er en af seriens helt store helte. I takt med at du får kæmpet dig gennem afsnittene, vil du lige så stille lære karaktererne at kende, og du vil forstå historien bedre.

Danske skuespillere i Game of Thrones

Game of Thrones er ikke kun en populær serie pga. det fascinerende univers og den fremragende historie. Serien byder også på nogle helt fantastiske skuespillere.

Og selvom der er tale om en amerikansk tv-serie, så er der faktisk også enkelte danske skuespillere med. Det gælder bl.a. Nikolaj Coster-Waldau, som faktisk har en hovedrolle i Game of Thrones. Flere andre skuespillere har dog også optrådt i serien. Der kan bl.a. nævnes Pilou Asbæk, Birgitte Hjort Sørensen og Frank Hvam. Du skal derfor ikke få et chok, hvis du lige pludselig får øje på en dansk skuespiller i et af afsnittene. Mon ikke, at flere danske skuespillere kommer til at optræde i serien i fremtiden.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.