Håndbold
Håndbold

Håndbold - Se de største kampe fra ind- og udland

Håndbold er ikke bare en ud af mange sportsgrene. Håndbold er en af de absolut mest populære sportsgrene herhjemme – med omkring 100.000 aktive spillere. Derfor er det helt naturligt en sport, der tiltrækker mange seere, når de største kampe fra ind- og udland ruller over skærmen.
Er du også vild med alt, hvad der hedder harpiks, fysiske kampe på stregen, fantastiske redninger i akrobatiske stillinger og mål i bunkevis, så skal du selvfølgelig se håndbold fra de bedste ligaer såvel som slutrunder.

YouTv har sørget for masser af underholdning til den sportsglade seer. Der venter dig bl.a. en masse underholdning fra håndboldens verden. Se også her, hvad du ellers kan streame af sport hos os.

Hvad end du vil se Champions League, OL, EM, VM, Bundesliga eller noget helt sjette for herrerne eller damerne, så er kampene aldrig mere end ét klik væk. Ved at vælge de tv-kanaler, der er flittige til at sende håndbold, vil underholdningen nemlig altid være inden for rækkevidde.  

Se håndbold fra hele verden

Håndbold er ikke kun en populær sportsgren i Danmark, men også i mange andre lande. Interessen for håndbold er ligeledes stor i lande som Sverige, Tyskland, Rusland, Frankrig, Spanien og Norge. Især Bundesliga i håndbold (den øverste række i tysk håndbold for begge køn) og Liga ASOBAL (den øverste liga i spansk herrehåndbold) er ligaer, der tiltrækker stor opmærksomhed fra håndboldfans på globalt plan.

Danmark er godt nok et lille land, men både de kvindelige og mandlige håndboldspillere fra de danske håndboldlandshold har bevist, at de er nogle af de bedste i verden. Blandt de største profiler fra Danmark kan der bl.a. nævnes Mikkel Hansen og Niklas Landin.

I Danmark er det henholdsvis Herre Håndbold Ligaen og Bambusa Kvindeligaen, der løber med den store opmærksomhed. Det er her, at du kan opleve hold som GOG, KIF Kolding, Viborg HK, Herning-Ikast, Ajax København og Odense Håndbold vise sig frem.

Inden for mere international håndbold er det især VM, EM, OL og Champions League, der tiltrækker seernes opmærksomhed. Du kan se håndbold fra alle disse slutrunder og turneringer med den rette tv-pakke.

Du kan se håndbold fra ind- og udland på disse kanaler:

- TV 2 (de største håndboldbegivenheder – bl.a. EM og VM)
- TV3 SPORT (Håndbold nyheder)
- TV3 MAX (bl.a. tysk håndbold)
- TV 2 SPORT (bl.a. dansk håndbold)
- DR1 (de største håndboldbegivenheder – bl.a. EM og VM)

Er du også vild med at se håndbold på et højt niveau? Så vil du med al sandsynlighed kunne få dækket dine behov med ovennævnte kanaler.
DR1 får du med helt automatisk som kunde hos YouTv, mens de resterende fire kanaler fungerer som tilvalg. Det er forskelligt, hvor de største håndboldkampe bliver vist, hvorfor det kan være en fordel at have adgang til flere kanaler.

YouTv er din genvej til håndbold streaming i høj kvalitet

Vil du gerne se håndbold online? Så skal du være bekendt med, at vi tilbyder håndbold streaming på konkurrencedygtige vilkår.

Vælger du f.eks. TV 2, TV3 SPORT, TV3 MAX og TV 2 SPORT til din tv-pakke, så vil du kunne streame indhold, herunder håndbold, fra alle disse tv-kanaler via vores app. Du kan downloade app’en på få minutter og kan dermed hurtigt komme i gang med at streame håndbold.
Fælles for alle førnævnte tv-kanaler, der kan streames, er, at de byder på danske kommentatorer.

Dermed er du i trygge hænder.
Kravene for at streame håndbold er ganske overkommelige. Det kræver blot en velopdateret enhed (smartphone, tablet eller laptop) og en stabil internetforbindelse. Kan du sætte flueben ved det, så kan du nyde håndbold streaming i verdensklasse.

Følg de danske håndboldlandshold på tæt hold

Der er al mulig god grund til at være stolt af at være dansker. Ikke nok med, at vi bor i et smukt land, hvor der er plads til alle, så kan vi også glæde os over, at nogle af de største håndboldprofiler i verden har danske rødder. Det er netop disse profiler og deres holdkammerater, vi har mulighed for at heppe på, når henholdsvis OL, EM og VM i håndbold løber af stablen for både kvinderne og herrerne.

Hvad end du er mest til kvinde- eller herrehåndbold, så vil du kunne følge de danske håndboldlandshold på tæt hold. Alle de største kampe kan streames til TV via Apple TV, Chromecast eller Android TV.

Find den rød-hvide trøje frem, pynt op med flag og kom i stemning til at heppe på de danske håndboldhelte. Håndbold er ikke kun noget, der samler hele familien, men faktisk hele nationen.

Få adgang til en verden af håndbold – uden binding!

Vil du også have adgang til en verden af håndbold? Så er du kommet til de rigtige – gennem YouTv kan du få adgang til alle de tv-kanaler, der sender håndbold hele året rundt.

Hos os får du ikke kun gratis oprettelse, 48 timers arkiv og stor valgfrihed. Du kan også glæde dig over, at vi ikke beskæftiger os med binding. Du betaler for en måned ad gangen og vil kunne opsige dit abonnement, når du vil.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.