HBO Max
HBO Max

Den amerikanske succes HBO Max er kommet til Danmark

Kæmpe succesen fra USA står nu til at blive allemandseje i Danmark på den helt store måde. HBO Max er en fantastisk streamingtjeneste, hvor alt er samlet på ét sted - de bedste historier fra DC Comics, HBO, Warner Bros. og meget mere er kommet ind under HBO Max. WarnerMedia lancerede HBO Max den 26. oktober i flere europæiske lande, som inkluderer Sverige, Danmark, Norge, Finland, Andorra og Spanien. Danmark er derfor blandt de allerførste heldige lande i Europa, som får den nye og større streamingtjeneste til rådighed. Det bliver pludseligt nemt for alle at få adgang til et fantastisk univers af historier fra en streamingtjeneste, der er kendt for at levere varen. HBO Max er kendt for episke streamingoplevelser og kæmpe hits

Flere anmeldere har i de seneste år meldt ud, at HBO Max har rykket sig til toppen af alle streamingtjenester, da HBO Max har formået at tilbyde et væld af store hits på deres platform. At mange kunder oplever, at de ikke spilder tid på at lede efter en god film eller hurtigt løber tør for valgmuligheder, er en af grundene til, at HBO Max overhaler flere konkurrenter.

Når det er muligt, at finde både kvalitet og kvantitet fra én streamingtjeneste - så er der ingen grund til at søge andre steder hen end HBO Max. HBO Max brillerer med utallige verdenskendte og store hits som Dune, The Suicide Squad, Game of Thrones, Friends, The Wire, Sex and the City, Watchmen, Harry Potter, The Big Bang Theory og mange flere. Kunder, der ønsker en solid streamingtjeneste, hvor det er nemt at finde fantastiske historier, ved, at de blot skal tænde for deres HBO Max, for at få varen leveret.

‍Hvordan du nemt får fat i HBO Max

Hvis du allerede har HBO Nordic, så får du nemt adgang til HBO Max. Så snart den nye streamingtjeneste er lanceret den 26. oktober, så bliver din HBO Nordic konto nemlig helt automatisk til en HBO Max konto, uden at du behøver gøre noget som helst. Dette gælder også, når du har din konto gennem en partner eller et familiemedlem. Er du helt grøn og ny indenfor den fantastiske verden, der hedder HBO, så behøver du ikke vente til den 26 oktober før du hopper med på vognen. Tilmeld dig HBO Nordic nu, så bliver din konto også helt automatisk overført til HBO Max den 26 oktober. Det bliver ikke nemmere, at få adgang til den bedste popcorn hygge, der kan fås. Hvordan verdens fænomenet HBO Max overtager verdenHBO Max blev første gang lanceret i USA i maj måned, 2020, og udvidede gradvist lanceringen til 39 lande, hvor de fleste territorier var sydamerikanske lande.

WarnerMedia sørger nu for, at endnu flere kunder får adgang til den store streamingtjenester med mange flere valgmuligheder. Her er Danmark endelige blandt de heldige udvalgte lande. Derudover, er der planer om, at HBO Max vil åbne op for endnu 14 lande i begyndelsen af 2022, hvorefter flere følger trop i løbet af året. Med det fantastiske udvalg som HBO Max tilbyder sine kunder, så er der ikke noget at sige til, at det bliver et fantastisk streaming år vi går i møde i Danmark. Alt det du elsker. Samlet på et sted. Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.