HBO Nordic
HBO Nordic

HBO Nordic

HBO Nordic (HBO står for Home Box Office) er hverken den ældste, mest populære eller billigste streamingtjeneste. Til gengæld er det en tjeneste, der sender masser af fremragende biograffilm, originalserier og egenproducerede fjernsynsserier. Som bruger af tjenesten er du dermed garanteret en masse unik underholdning.

Det er bl.a. på HBO Nordic, at du kan se serier som Rick and Morty, Friends, Game of Thrones, The Good Fight og Sex and The City. Det er serier, som hitter stort i Danmark og i resten af Norden. HBO blev grundlagt helt tilbage i 1965, men fik først i 1972 navnet HBO. Den nordiske udgave af streamingtjenesten, HBO Nordic, så første gang dagens lys i 2012.

Vil du gerne se HBO Nordic? Så lad YouTv komme dig til undsætning – du kan få adgang til tjenesten i dag. På vores forside kan du mixe din egen pakke, og du har i den anledning mulighed for at vælge HBO Nordic til pakken.

HBO Nordic er spækket med prisvindende film

Er du en vaskeægte filmelsker? Og vil du derfor gerne se alle de nyeste og bedste film? I så fald kan der næsten ikke herske nogen tvivl om, at dig og HBO Nordic er et godt match.
Når du har fået adgang til streamingtjenesten, så kan du frit slå dig løs i de adskillige film, der befinder sig i tjenestens bibliotek. Nogle af filmene er mere kendte og mere sete end andre, men på listen vil du finde adskillige prisvindende og anmelderroste film.

Du kan bl.a. se følgende film på HBO Nordic:

- Harry Potter (alle de største film fra filmserien)
- Sådan træner du din drage
- E.T.
- Friends: The Reunion
- Wonder Woman
- LEGO Batman: Filmen
- … og adskillige andre film!

Der kommer hele tiden nye film til, hvilket du med fordel kan holde øje med, hvis du er på udkig efter ny filmunderholdning.

Der er også masser af gode serier at finde på HBO Nordic

Det er ikke altid, at man har tid eller lyst til at se en film, der varer en hel aften. Heldigvis findes der et godt alternativ til film – nemlig serier. Snup blot et afsnit eller to af din foretrukne serie eller sæt hele weekenden af til at holde seriemaraton – det er helt op til dig.

HBO Nordic byder ikke kun på film for enhver smag, men også serier. Måske er du så heldig, at du finder din yndlingsserie via tjenesten. Alternativt kan det være, at du finder en ny yndlingsserie. Det skader heller ikke, vel?

Oplev bl.a. følgende serier på HBO Nordic:

- Friends
- Bosch
- Dave
- Sex and The City
- All American
- The Vampire Diaries
- … og mange andre skønne serier!

Listen over tjenestens populære serier er lang, men især serier som Sex and The City og The Vampire Diaries gør sig positivt bemærket. Der er tale om must-watch serier.

Er du mere til en god dokumentar?

HBO Nordic har taget danskerne med storm med deres overdådige udvalg af film og serier. Via tjenesten finder du dog også en lang række spændende, inspirerende og lærerige dokumentarer. Det er dokumentarer om alt fra politik, krig og true crime til kunst, samfund og sport. Hvad end du er til det ene eller andet, så kan du helt sikkert finde en HBO dokumentar, der fanger din interesse.
HBO Nordic har gjort det nemt for dig at finde en passende dokumentar. Deres dokumentarer er nemlig blevet inddelt i forskellige kategorier, så du ikke behøver at surfe igennem dem alle.

Vil du se HBO Nordic? Sådan kommer du i gang

Vil du gerne se HBO Nordic? I så fald har du helt sikkert truffet et klogt valg. Og heldigvis er det nemt at komme i gang.

Hos YouTv kan du som bekendt sammensætte din egen tv-pakke, der kan indeholde både tv-kanaler og streamingtjenester. Det er i den forbindelse helt op til dig, om du vil have lidt af begge dele, eller om du eksempelvis vil nøjes med en streamingtjeneste eller to.

Skal HBO Nordic indgå i din personlige tv-pakke, så er det vigtigt, at du får markeret tjenesten ved bestilling. Via forsiden kan du finde svar på, hvad tjenesten vil koste dig (angivet i mixpoint).

Stream via enhver enhed

Stream HBO Nordic på dine vilkår…. 365 dage om året!
Ligesom andre streamingtjenester, så kan HBO Nordic naturligvis tilgås via enhver enhed. Det gælder traditionelle enheder som smartphones, tablets og laptops, men også spillekonsoller (eksempelvis PlayStation og Xbox).

Du kan også caste, hvis du gerne vil se film, serier og dokumentarer i et større format – brug blot Apple TV eller Google Chromecast.

Streaming giver dig en masse frihed, idet du kan streame, uanset hvor du befinder dig. Skal du derfor have tiden til at gå i bussen, i toget eller i venteværelset, så kan du blot streame underholdning via HBO Nordic. Så skal tiden nok gå bare lidt hurtigere.