Nickelodeon
Nickelodeon

Nickelodeon - Børnevenlige programmer i stride strømme

Nickelodeon er synonym med børneunderholdning på højeste niveau. På denne tv-kanal er der masser af god underholdning for både små og store børn. Derfor betragtes det også som en must-have kanal for danske børnefamilier. Har din husstand ikke allerede Nickelodeon? Så er der rig mulighed for at gøre noget ved det i dag.

Fra tidlig morgen til sen aften er der mulighed for at se søde tegneserier, animerede serier, komedieserier og mange andre børnevenlige programmer på kanalen. Uanset hvornår man måtte savne underholdning, så kommer Nickelodeon dig og din familie til undsætning. Der er også mulighed for at streame kanalen, således at man kan se børne-tv på farten. Det er altså ikke kun derhjemme, at den fantastiske børneunderholdning er tilgængelig.

Oplev en verden af tegneserier og børneserier på Nickelodeon

Nickelodeon skuffer aldrig, når det kommer til børneunderholdning. Kanalen er nemlig spækket med gode tegneserier og børneserier, der vil underholde ethvert barn. Derfor er det også en tv-kanal, som rigtig mange danske børn gerne vil have.

Nickelodeon byder bl.a. på følgende programmer:

- Alvin og de frække jordegern
- SvampeBob Firkant
-Højs hus
- Henry Danger
- Familien Thunderman
- iCarly
- … og mange andre populære titler!

SvampeBob Firkant er et godt eksempel på en tegneserie, der aldrig går af mode. De fleste børn holder af den lille gule svamp, der bor i en ananas i Bikinibunden, og som altid finder på nogle sjove aktiviteter. Er du fan af SvampeBob Firkant og alle de andre beboere i Bikinibunden, der bl.a. tæller Blækvard, Patrick, Sandy og Gary, så er du bestemt ikke alene. SvampeBob Firkant sendes hyppigt på Nickelodeon, så er man begejstret for dette program, så vil denne kanal være svær at undvære.

De tidlige morgener er dedikeret til de mindste

Nickelodeon forsøger at tilgodese både de store og de mindre børn med deres underholdning. Typisk er de tidlige morgener helliget de mindste børn, der får en rolig og samtidig underholdende start på dagen. Har dit barn også brug for at vågne stille og roligt om morgenen, så vil det være oplagt at sætte Nickelodeon på fjernsynet.

Lidt senere på morgenen er der fokus på de lidt større børn, der naturligvis også fortjener at blive underholdt og sikre sig en dejlig start på dagen.

Opsummeret er der masser af gode grunde til at få Nickelodeon, hvad end børnefamilien består af store og / eller små børn.

Stream Nickelodeon og vær garanteret underholdning uanset tid og sted

Nickelodeon er i realiteten bare en almindelig tv-kanal, men det betyder ikke, at det ikke er muligt at streame kanalen. Streaming er tilgængeligt, hvis du får kanalen via YouTv. Du kan nemlig streame alle de tv-kanaler, du vælger til din tv-pakke. Når du har oprettet dig, så har du adgang til alle de valgte kanaler via vores app, der kan downloades via App Store og Google Play.
App’en er naturligvis helt gratis og kan hentes ned på din enhed i dag. Det er muligt at logge på i alt fem enheder samlet set.

Med mulighed for at streame Nickelodeon og al deres børneunderholdning, så vil du og dine børn kunne se kanalen, uanset hvor I befinder jer. I kan dermed tage underholdningen med på bilturen, i sommerhuset, på stranden og alle andre steder for den sags skyld. Ønsker I at føje Nickelodeon til jeres tv-pakke, så hop direkte til næste afsnit.

Føj Nickelodeon til din tv-pakke

Nickelodeon er en af de tv-kanaler, der er svære at komme udenom, når det kommer til børneunderholdning. Det er nemlig en af de førende børnekanaler lige nu og derfor også en af de mest populære tv-kanaler blandt danske børn.

Hvad end du er ny eller eksisterende kunde, så har du selvfølgelig mulighed for at føje denne tv-kanal til din tv-pakke. Det kræver kun ganske få klik, og det er i øvrigt muligt at skifte kanalen ud igen efter 30 dage.

Hos YouTv er der to forskellige muligheder; du kan vælge en af de allerede sammensatte pakker, eller du kan skabe din egen tv-pakke. Vil du udelukkende betale for de tv-kanaler, som du rent faktisk forventer at komme til at bruge, så kan mix selv løsningen anbefales. Her kan du nemlig helt selv vælge, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du vil have. Her kan du for eksempel vælge Nickelodeon, hvis du vil være sikret underholdning på vegne af dine børn. YouTv byder dog også på mange andre spændende børnekanaler.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.