Nyheder
Nyheder

Nyheder - Vær opdateret på ind- og udland

YouTv er din genvej til de seneste og største nyheder fra ind- og udland.
På forsiden af vores hjemmeside vil du blive præsenteret for en række tv-kanaler der viser nyheder i et eller andet omfang. Nogle af medierne leverer nyheder døgnet rundt, mens andre har en eller flere nyhedsudsendelser i løbet af dagen. Det er vel at mærke nyheder, du kan få adgang til via én og samme app. YouTv app’en er alt, hvad du skal bruge for at få adgang til nyheder fra DR1, TV 2, TV 2 NEWS, CNN og et utal af andre (nyheds)kanaler.

Om du kan nøjes med én nyhedskanal, eller om du gerne vil have adgang til alle de tv-kanaler, der videreformidler nyheder, er helt og aldeles op til dig. Fortryder du dit valg af tv-kanaler, så kan du nemt skifte en eller flere kanaler ud efter 30 dage.

Se nyheder døgnet rundt

Verden står aldrig helt stille. Der sker altid noget et eller andet sted i verden, og derfor løber tv-kanalerne aldrig tør for nyhedsstof. Faktisk er der så meget nyhedsstof, at mange tv-kanaler sender nyheder døgnet rundt. Det gælder bl.a. TV 2 NEWS, der er at betragte som en 24-timers nyhedskanal.

Med muligheden for at se nyheder døgnet rundt har du rig mulighed for at holde dig opdateret på, hvad der sker rundt omkring i verden, hvad end du har bedst tid til at se nyheder morgen, middag eller for den sags skyld midt om natten.

DR1 er en af de tv-kanaler, du automatisk får adgang til som kunde hos YouTv. DR1 er en god kilde til nyheder, men du behøver ikke at begrænse din nyhedsadgang til én tv-kanal. Når du mixer din tv-pakke hos YouTv, bestemmer du selv, hvilke og hvor mange kanaler du vil have med i din pakke.

Hold dig opdateret på alt fra lokale til globale nyheder

Hvad end dit behov for nyheder begrænser sig til lokale nyheder med relevans for dig og din hverdag, eller om du også ønsker at følge med i, hvad der rører sig i resten af verden, så kan du få dækket dine individuelle nyhedsbehov.

Via de tv-kanaler, du kan mixe gennem vores tjeneste, kan du nemlig følge med i det seneste nye fra ind- og udland. Der er bl.a. rig mulighed for at holde sig up-to-date omkring, hvad der sker inden for den politiske verden, ligesom emner som økonomi, kriminalitet, samfund og sundhed ofte er oppe at vende.

Sker der noget ude i verden lige nu? Så vil du kunne følge med via nogle af de mange nyhedskanaler, der løbende sender opdateringer – typisk med live billeder fra begivenheden. Det kan f.eks. være i forbindelse med en større demonstration eller en fejring. Nyhederne er mange og spænder bredt.

Du har adgang til nyheder på farten

Ønsker du muligheden for at se nyheder uanset tid og sted? Så stream nyheder via din tablet, smartphone eller laptop. YouTv er løsningen, hvis du vil have de bedste nyhedskanaler med på farten. Vi sørger nemlig for, at det hele er samlet i én app, så du ikke er nødt til at holde dig opdateret via radio, nyhedssites eller noget helt tredje.

Er det f.eks. til og fra arbejde, at du har bedst tid til at se nyheder, så stream nyheder, mens du sidder i bussen, toget eller taxaen. På den måde kan du få tiden til at gå lidt hurtigere, og du kan på samme tid få et godt overblik over, hvad der sker rundt omkring i verden.

Du kan sågar streame nyheder på ferien. Det kan du gøre, hvis du befinder dig i et EU- eller EØS-land (i op til 30 dage ad gangen). Skal du lige have et overblik over, hvad der sker hjemme i Danmark, mens du nyder solen sydpå, så kan du blot tune ind på en af de mange nyhedskanaler.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.