Paradise Hotel
Paradise Hotel

Paradise Hotel - Nummer 1 inden for dansk reality

Paradise Hotel er et af de programmer, der bare ikke er til at komme udenom, når det kommer til reality-tv. Der er tale om et amerikansk koncept, der dog også findes i en dansk udgave. Den danske udgave havde premiere i 2005 og har lige siden været et enormt hit. Paradise Hotel blev fra 2005 til 2019 sendt på TV3, men kan i dag kun streames på Viaplay.

Selvom Paradise Hotel Danmark har eksisteret i mange år, og det er blevet til adskillige sæsoner, så har der kun været ganske få forskellige værter. Ibi Støving og Rikke Gøransson har været værter i tilsammen 17 sæsoner, mens Olivia Salo og Emil Olsen er værter for sæson 18.
Er du til drama, intriger, fest og kærlighed, så vil Paradise Hotel helt sikkert være et program efter din smag. Du kan tilegne dig meget mere viden om programmet på denne side.

Se Paradise Hotel på Viaplay

Førhen var det kun muligt at se Paradise Hotel på én bestemt tv-kanal; TV3. Lidt senere var det både muligt at se programmet på TV3 og på Viaplay. I dag skal man dog have Viaplay for at se Paradise Hotel, da programmet ikke længere bliver sendt på TV3. Se også vores øvrige kanaler, hvor du kan stream underholdning.

Vil du derfor gerne se Paradise Hotel, så skal du have adgang til streamingtjenesten Viaplay. Dette kan du selvfølgelig få via YouTv. Viaplay er nemlig en af de mange streamingtjenester, du kan vælge mellem, når du skal mixe din egen tv-pakke. En af fordelene ved at se programmet gennem Viaplay er, at du kan se det uden reklameafbrydelser. Dette var ikke en mulighed, dengang Paradise Hotel kun kunne ses på TV3.

Er der endnu en sæson af Paradise Hotel i vente? I så fald kan du med fordel forberede dig ved at sikre dig, at du har adgang til Viaplay. Så kan du nemlig sidde klar, når det første afsnit bliver lagt ud på platformen. Og da der er tale om en streamingtjeneste, så kan du selvfølgelig se programmerne, når det passer dig, og du kan spole og pause afsnittene, som det passer dig.

Så tit sendes Paradise Hotel

Oprindeligt blev Paradise Hotel Danmark sendt fire gange om ugen bestående af mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Nu vises Paradise Hotel dog kun tre gange om ugen. Tre gange om ugen kan du altså nyde et nyt afsnit af Paradise Hotel. Der er blevet skruet lidt ned for kvantiteten og lidt op for kvaliteten, så du får endnu bedre underholdning.

Når du har Viaplay, så bestemmer du selv, om du ser afsnittene af Paradise Hotel, når de kommer ud, eller om du hellere vil samle dem og se flere afsnit i træk. Det er dog værd at nævne, at der bliver skrevet meget om programmet i medierne, hvorfor du risikerer at få afsløret vigtige detaljer (spoilers), hvis du ikke lige har fået set de seneste afsnit. Derfor er det en god idé at se afsnittene, når de bliver offentliggjort.

Paradise Hotel er et af tidens hotteste realityprogrammer

I skrivende stund er det blevet til intet mindre end 17 sæsoner af Paradise Hotel. Det er flere sæsoner, end de fleste andre realityprogrammer har kunne præstere, og det er med til at understrege, at der er tale om et yderst populært realityprogram.

Paradise Hotel bliver hovedsageligt set af de unge, der ofte kan relatere sig til deltagerne, der typisk befinder sig i aldersgruppen 18-30 år. I Paradise Hotel er der altid masser af flirts, skænderier, hemmelige aftaler, fester, løgnehistorier og andet, der er med til at skabe et helt perfekt realityprogram. Modsat meget andet reality-tv, så er der dog noget på spil i Paradise Hotel – vinderen af programmet kan nemlig rejse hjem fra Mexico med op til 500.000 danske kroner i bagagen. Endvidere rejser de fleste hjem med en masse nye venskaber og måske endda en kæreste.

Paradise Hotel er fortsat et hit den dag i dag og er sandsynligvis kommet for at blive. Har du ikke allerede haft fornøjelsen af at se Paradise Hotel, så er du gået glip af noget, men det er selvfølgelig aldrig for sent at give programmet en chance. Stream Paradise Hotel på Viaplay i dag, hvis du vil være garanteret grin, misundelse og forargelse for alle pengene.

Paradise Hotel får ny vært (nye værter)

Gennem adskillige år har Rikke Gøransson, der engang selv har deltaget i Paradise Hotel, været vært for programmet. Det er en opgave, som hun har løftet til perfektion. Nu bliver værtsrollen dog givet videre til ikke bare én, men to personer. De nye værter bliver Emil Olsen og Olivia Salo – i hvert fald for en stund. Rikke Gøransson har dog udtalt til flere medier, at hun forventer at vende tilbage til værtsrollen på Paradise Hotel på et senere tidspunkt.

Vil du gerne se, hvordan de nye værter klarer sig, og hvilke deltagere der skal præge den kommende sæson af Paradise Hotel, så få da Viaplay via YouTv i dag. Så går du ikke glip af en fantastisk sæson af landets bedste realityprogram.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.