Paramount+
 Paramount+

Paramount+ - Et bjerg af underholdning

Paramount+ er en af de streamingtjenester, man bare skal kende, hvis man er begejstret for alt, hvad der hedder streaming. Streamingtjenesten byder nemlig på tonsvis af underholdning for både store og små. Foreløbigt er det blevet til tusindvis af episoder og film, så der er helt sikkert også noget, der passer til dig.

Paramount+ er – ligesom mange andre streamingtjenester – af amerikansk oprindelse, men det betyder ikke, at du som dansker ikke kan få glæde af deres underholdning. Mange danskere har allerede tilsluttet sig tjenesten, og du kan gøre det samme, hvis du savner underholdning i hverdagen. Streamingtjenesten byder bl.a. på en masse spændende titler fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios.

Vil du vide meget mere om Paramount+? Så er du heldigvis kommet til det rigtige sted. Den amerikanske streamingtjeneste er nemlig i fokus på denne underside.

Paramount+ følger gratis med i din YouTv tv-pakke

Du behøver ikke at have den helt store tegnebog frem for at få adgang til Paramount+. Hos YouTv forholder det sig nemlig sådan, at Paramount+ følger med helt gratis. Ligeledes får du DR1, DR2 og DR Ramasjang med helt kvit og frit. Dette gælder vel at mærke, uanset hvor mange tv-kanaler og streamingtjenester du i øvrigt vælger til din tv-pakke.

Dermed har du ikke noget at miste ved at give Paramount+ en chance. Måske bliver streamingtjenesten din nye favorit. Der er i hvert fald masser af blockbuster film, dramaserier, børneunderholdning, filmklassikere og meget mere at dykke ned i.

For at få Paramount+ gratis via YouTv skal du opsummeret ikke gøre andet end at blive kunde. Mix din egen pakke eller vælg en af de pakker, der allerede er blevet sammensat. Så skal vi nok sørge for, at du kan tilgå streamingtjenesten via dit personlige login.

Det kan du forvente dig af Paramount+

Paramount+ er efterhånden en ret populær streamingtjeneste, men ikke på niveau med Netflix, Viaplay og lignende streamingtjenester. Derfor er det heller ikke sikkert, at dit kendskab til denne amerikanske streamingtjeneste er særlig stor.

I forhold til, hvad du kan forvente dig af tjenesten, så er det bl.a. værd at fremhæve, at Paramount+ lige nu rummer tusindvis af episoder og film. Det er så meget materiale, at du med garanti ikke kommer til at kede dig de første mange år.

Paramount+ byder bl.a. på følgende:

- MTV-shows
- Paramount film
- Dramaserier
- Paramount+ originalproduktioner
- Serier fra Nickelodeon
- … og meget mere!

Hvad end du er til den ene eller anden genre, så skal du nok kunne finde noget, der falder i din smag. Det er i øvrigt en meget familievenlig streamingtjeneste, idet der er indhold for både de helt små, de unge og de voksne. Mere om dette i næste afsnit, hvor vi kigger på indholdet for familiens mindste.

Paramount+ byder også på underholdning for de mindste

Paramount+ er ikke kun for de voksne og de unge. Streamingtjenesten rummer også masser af børnevenligt indhold. Er du derfor mor eller far til et barn, der nyder at blive underholdt foran fjernsynet, så har du endnu en streamingtjeneste, du kan benytte dig af.

Paramount+ præsenterer dine børn for nogle af de mest kendte historier og figurer. Børnene kan bl.a. lade sig underholde af Avatar, PAW Patrol, iCarly og mange flere. Det er noget, der falder i de fleste børns smag.

Nye episoder og film hele tiden

Paramount+ er en populær streamingtjeneste, der bliver brugt af rigtig mange mennesker, og det forpligter selvfølgelig. Brugerne vil have nyt indhold fra tid til anden, og det sørger Paramount+ for. Indholdsbiblioteket bliver jævnligt udvidet med nye episoder og film, som du og resten af familien kan kaste jer over.

Du kan med fordel holde øje med, hvad der bliver udgivet på platformen, så du ikke går glip af en ny fantastisk film e.l.  

Vil du også have Paramount+ ?

Hos YouTv skal du typisk betale X mixpoint for at få adgang til en ønsket streamingtjeneste. Paramount+ er dog som bekendt en streamingtjeneste, du kan få adgang til helt gratis. Vi ønsker at forkæle vores kunder, hvorfor vi ikke har valgt at tage betaling for denne streamingtjeneste. Betragt det som en gratis gave.

Føler du ikke, at din husstand kan nøjes med én streamingtjeneste i form af Paramount+, så tag da et kig på nogle af de mange andre streamingtjenester. Når du mixer din egen tv-pakke, kan du bl.a. vælge mellem tjenester som Viaplay, HBO Nordic, C More, Dansk Filmskat og mange flere.

Stream Paramount+ og de andre streamingtjenester via YouTv, når du har tilmeldt dig som kunde. Det er muligt at køre op til fire streams på samme tid, så du kan sagtens se Paramount+, mens børnene ser Viaplay – eller omvendt.

Du kan se Paramount+ på alle dine skærme. Det gælder både din smartphone, tablet, laptop og selvfølgelig dit fjernsyn (sidstnævnte f.eks. med Google Chromecast, Apple TV eller Google TV).

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.