Sport
Sport

Sport - Et væld af begivenheder

Med YouTv kan du overvære alle årets største sportsbegivenheder på tæt hold, hvad end du er til fodbold, golf, boksning, tennis, håndbold eller noget helt sjette.
Med de rette tv-kanaler og streamingtjenester kan du vide dig sikker på, at der altid vil være underholdning og spænding fra sportens verden. Du kan bl.a. se frem til at overvære Tour de France, De Olympiske Lege, Wimbledon, Ryder Cup, Le Mans eller nogle af de mange andre store sportsbegivenheder, der ruller over skærmen.  
Ønsker du mere viden om muligheden for at se sport, når det passer dig, og hvor det passer dig, så er du kommet til den rigtige side. Vi giver dig nemlig overblikket her hos YouTv.

Få adgang til tv-kanaler spækket med sport

Med YouTv betaler du kun for de tv-kanaler, du rent faktisk ser.
Er du meget sportsinteresseret, så kan du med god grund købe dig adgang til nogle af de mange tv-kanaler, der sender de største samt mest intense og mindeværdige sportsbegivenheder. Det er ene og alene op til dig, hvor mange tv-kanaler du vil have, og du kan desuden mixe kanalerne, som det passer dig.

Listen over tv-kanaler, der har et stort fokus på sport tæller bl.a. følgende:

- TV3+ (Champions League, Premier League, Superligaen, NFL, Formel 1 m.v.)
- TV3 MAX (Champions League, tysk håndbold, ATP World Tour m.v.)
- TV 2 SPORT (dansk håndbold, ishockey, basketball, motorsport og badminton samt NBA, skisport m.v.)
- TV 2 SPORT X (La Liga, ATP World Tour, VM i atletik m.v.)
- … og mange flere!

Du kan med fordel dykke ned i vores oversigt over tv-kanaler for at blive klogere på, hvilke tv-kanaler der byder på sportsunderholdning. Mulighederne er mange!
Skulle du sidenhen fortryde dit valg af tv-kanaler, så kan du glæde dig over, at du frit kan udskifte
en tv-kanal efter 30 dage. Sport tv behøves altså hverken at være dyrt eller kompliceret.

Stream sport på farten

Sport streaming er uundværligt for dig, der nyder at se sport, men ofte er på farten.
Med YouTv har du adgang til alle de valgte tv-kanaler og streamingtjenester både derhjemme og på farten. Du skal blot sørge for, at du har installeret app’en og i øvrigt har forbindelse til internettet.

Du kan tage dine tv-kanaler og øvrige indhold med på farten og vil derved kunne streame sport, når du sidder i bussen, ligger på stranden, sidder i venteværelset hos lægen osv.
Via app’en får du et godt overblik over, hvilke sportsbegivenheder der vises på netop de tv-kanaler og streamingtjenester, du har valgt.

Stream sport via netop din foretrukne enhed og vær i øvrigt bekendt med, at du kan caste sportsindhold ved hjælp af f.eks. Google Chromecast, Android TV og Apple TV.  

Du kan altid op- eller nedgradere din (sports)pakke

Din mix-pakke er naturligvis ikke mere permanent, end at du nemt kan opgradere eller nedgradere den alt efter behov. Det kan f.eks. være, at du allerede har adgang til TV3+ og TV3 MAX, men at du også gerne vil have TV 2 SPORT, fordi du har erfaret, at de viser nogle sportsbegivenheder, der ikke bliver vist andre steder. I så fald kan du tilføje TV 2 SPORT som erstatning for en af de tv-kanaler, du ikke får brugt så meget.

Vil du gerne streame endnu mere sport? Så opgradér nemt dit abonnement og stream sport, uanset hvor du befinder dig. Du kan i øvrigt genudse sport takket være vores 48 timers tv-arkiv. Har du derfor ikke mulighed for at overvære en sportsbegivenhed live, så kan du altid se det senere på dagen eller dagen efter.

Bemærk desuden, at du også kan streame sport i udlandet som kunde hos YouTv. Du har nemlig adgang til dit indhold, så længe du befinder dig inden for EU samt EØS-landene (Island, Norge og Lichtenstein).

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.