Streamingtjenester
Streamingtjenester

Streamingtjenester - Underholdning i uanede mængder

YouTv lader dig ikke kun mixe en verden af tv-kanaler. Du kan også få adgang til mange af de mest populære streamingtjenester. Du betaler udelukkende for de tjenester, du vil se, og du kan skifte en eller flere tjenester ud, hvis du ønsker det.
De traditionelle tv-kanaler lever fortsat i bedste velgående, men ønsker du endnu mere fleksibilitet og frihed, når det kommer til digital underholdning, så er streaming svært at komme udenom. Gennem de mange streamingtjenester kan du streame film, serier og andet indhold, når det passer dig, og i øvrigt uanset hvor du befinder dig.

For at kunne få glæde af de valgte streamingtjenester skal du kun sørge for to ting; du skal enten have en smartphone, tablet eller laptop, og du skal have internetadgang. Mere skal der ikke til for at streame timevis af underholdning.

Saml dine foretrukne streamingtjenester ét sted

Uanset hvor mange streamingtjenester du vælger, så kan du glæde dig over, at du altid vil have alle tjenesterne. YouTv app’en giver dig nemlig adgang til alt dit indhold, hvad end du har valgt streamingtjenester og / eller tv-kanaler. På den måde kan du nemt hoppe fra den ene streamingtjeneste til den anden.

Spørgsmålet er så bare, hvilke tjenester til streaming der er dine foretrukne? Dette kan du med fordel gøre dig nogle overvejelser omkring, inden du går i gang med at sammensætte din personlige pakke. Tag gerne din familie med på råd, så der bliver sikret underholdning for hele husstanden.

Lige nu kan du vælge følgende streamingtjenester:

- HBO Nordic
- Viaplay
- C More
- FOX+
- Dansk Filmskat
- Nordisk Film+
- Disney Pakken
- Nick+
- Min Bio
- National Geographic Now

Ovennævnte streamingtjenester koster 2-7 mixpoint pr. stk. Ønsker du at blive klogere på antal mixpoint (prisen) for de enkelte tjenester, så læg vejen forbi vores forside.
Uanset dit valg af streamingtjenester og / eller tv-kanaler, så får du både Paramount+ og DRTV med i pakken som kunde hos YouTv.

Stream alt fra film, dokumentarer og serier til sport

De nævnte streamingtjenester giver dig adgang til spandevis af underholdning, og underholdning spænder som bekendt bredt. Mere konkret er der mulighed for at streame film, serier, sport, børneprogrammer, dokumentarer og meget, meget andet. Der findes efterhånden ikke dét, der ikke kan streames.

Tjenesterne gør det nemt for dig at finde underholdning efter din smag. I mange tilfælde kan du sortere den store indholdsmængde ud fra, om du helst vil se film eller serier, ligesom der typisk kan vælges en passende kategori, alt efter om man ønsker at streame underholdning inden for krimi, komedie, børn, livsstil, reality, true crime osv. osv. Leder du efter noget specifikt, så kan du benytte dig af tjenestens søgefunktion.

Har du ingen særlige præferencer, og er du åben over for det meste, så kan du dykke ned i nogle af de mest populære programmer eller nyeste programmer.

Sådan vælger du de rette streamingtjenester

De færreste danskere kan undvære streaming i deres hverdag, men det er meget forskelligt, hvor mange og hvilke streamingtjenester man har brug for. Det er dog kun noget, som du kan tage stilling til med udgangspunkt i din husstands interesser og præferencer.

I forhold til at vælge streamingtjenester, så bliver det sværere, jo flere der skal tages hensyn til. Det er nemlig alfa og omega, at hele husstanden kan få dækket deres behov for streaming. Der findes ikke nødvendigvis én streamingtjeneste, der vil tilfredsstille både de store og små i husstanden, men der er heldigvis ingen, der siger, at man skal nøjes med én streamingtjeneste. En mulighed kan være at vælge én tjeneste til de voksne og én tjeneste til de mindste i husstanden.

På forsiden giver vi dig et godt overblik over de forskellige streamingtjenester. Du vil bl.a. blive præsenteret for tjenesternes indhold og pris (antal mixpoint). Denne information vil gøre det lettere for dig at tage stilling til, hvilke tjenester du vil bruge til streaming af underholdning fremadrettet.

Fortrudt dit valg? Du kan altid skifte en streamingtjeneste ud

Fik du ikke valgt de rigtige streamingtjenester i første omgang? Så skal du være bekendt med, at du frit kan skifte tjenesterne ud efter 30 dage. Således er der ingen fare for, at du kommer til at betale penge for streaming, du reelt set ikke får glæde af.

Du har som bekendt adgang til alt, og det er da også via app’en, at du kan skifte ud i dit indhold, hvis du ønsker det. Du vil i den forbindelse få et overblik over, hvilket indhold du kan skifte ud på nuværende tidspunkt. Er der ikke mulighed for at udskifte en given streamingtjeneste, så vil det fremgå, hvor mange dage der går, inden dette er en mulighed. De nye streamingtjenester vil efterfølgende være låst i 30 dage.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.