TV2
TV2

TV 2 - En sand kanal-klassiker

TV 2 er en af de danske tv-kanaler, som de fleste danskere kender og holder af. Sammen med DR1 er det den mest sete tv-kanal herhjemme. Kanalen blev etableret i 1986 og gik første gang live (med den første udsendelse) i 1988. Siden 1988 har danskerne kunne nyde underholdning, nyheder, sport og meget andet via hovedkanalen.

TV 2 ejes af TV 2 DANMARK, der også har præsenteret danskerne for søsterkanalerne TV 2 Charlie, TV 2 Zulu, TV 2 SPORT, TV 2 Fri og TV 2 News. Det er alle kanaler, du kan få adgang til via YouTv, hvis du vil have det bedste fra TV 2 og deres mange kanaler. Vil du have det bedste fra alle verdener, så er hovedkanalen TV 2 det ideelle valg, idet det er den mest mangfoldige kanal.
Hvad kan jeg se på TV 2? Hvordan får jeg kanalen? Kan jeg også streame kanalen? Du får selvfølgelig svar på alle dine spørgsmål på denne side.

TV 2 har et stort programudbud med noget for enhver smag

TV 2 er som bekendt en landsdækkende tv-kanal, der bliver set af millioner af danskere – danskere, der målt på både alder, køn, geografi, interesser og politiske holdninger er vidt forskellige. TV 2 er bevidste om, at deres målgruppe er meget bred, hvorfor de har valgt at fokusere på at skabe et mangfoldigt programudbud, hvor alle eller langt de fleste kan få dækket deres behov for underholdning, nyheder eller noget helt tredje.

Det bliver der helt overordnet sendt på TV 2:

- Nyheder og samfundsrelevante dokumentarer
- Go’ morgen Danmark og Go’ aften Danmark
- Sport (primært de allerstørste sportsbegivenheder)
- Livsstilsprogrammer
- Film uden afbrydelser
- Danske serier
- Quizprogrammer
- Livsstilsprogrammer
- … og meget andet!

Lad dig underholde med TV 2

TV 2 er ikke udelukkende en kilde til underholdning, idet der på kanalen bliver sendt både nyheder, dokumentarer og andet seriøst indhold. TV 2 kan dog sagtens være den rette kanal at klikke sig ind på, hvis man savner et godt grin eller bare har brug for at koble af efter en lang dag. Du kan f.eks. slappe af med programmer som Badehotellet, Vild med dans og Kurs mod fjerne kyster, som er nogle af de programmer, der engagerer danskerne allermest. Et program som Landmand søger kærlighed har også vist sig at være et seerhit sæson efter sæson.

Har du efterhånden set alle de programmer på TV 2, som du finder interessante, så kan du glæde dig over, at TV 2 fra tid til anden byder på sjove quizprogrammer, hvor du kan gætte med og skabe en hyggelig aften med familien.

Ergo løber du aldrig tør for underholdning med TV 2.

TV 2 giver dig det fornødne nyhedsoverblik

Har du også svært ved at holde dig up-to-date omkring, hvad der sker rundt omkring i verden? I så fald kan TV 2 være din redning. Flere gange om dagen kan du via hovedkanalen få et komplet nyhedsoverblik, og du vil desuden få indsigt i, hvad der sker inden for henholdsvis sport og vejr.
TV 2 betragtes som en af de mest troværdige nyhedskilder, hvorfor dette kan være et godt alternativ til mange andre nyhedskilder.

Oplev også en verden af film og serier

TV 2 byder på meget andet end nyheder, quizprogrammer og underholdningsprogrammer. Det er også på denne tv-kanal, at du kan se en masse spændende film og serier. Der er vel at mærke tale om film og serier, som du kan se uden afbrydelser. Dette står i kontrast til mange andre kanaler, hvor film og serier bliver afbrudt af reklamepauser.

Det er især danske serier, der toner frem på TV 2, og mange af dem er egenproducerede. Det betyder, at du vil kunne se underholdende serier, som du ikke finder på andre kanaler.
Hvide Sande (med Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund) er f.eks. en af de nyere serier fra TV 2, der er løbet med stor opmærksomhed.

Vil du gerne slappe af med en god film om aftenen? Så kan du være ganske sikker på, at TV 2 kan levere varen. Skab dig et overblik over, hvad der bliver sendt i aften, hvis du gerne vil have en idé om, hvad du går i vente.

Store sportsbegivenheder med dansk deltagelse

TV 2 har godt nok sat TV 2 SPORT i verden for at kunne dedikere en hel kanal til sport. Det betyder dog ikke, at hovedkanalen TV 2 er helt fri for sport.

Fra tid til anden er det muligt at opleve store sportsbegivenheder via TV 2. Det drejer sig typisk om begivenheder med dansk deltagelse – f.eks. en vigtig EM- eller VM-kamp i håndbold eller fodbold. Det er begivenheder, som kanalerne DR1 og TV 2 typisk skiftes til at vise. Af gode grunde er det nemlig noget, der trækker mange seere til.

Hvad end du er sportsnørd eller blot nyder at se de danske sportsstjerner i aktion, så kan du glæde dig over, at TV 2 ofte viser kampe, hvor der er meget på spil.

Få adgang til TV 2 via YouTv

TV 2 er en tv-kanal, som har været fulgt af mange siden 1988, hvor den første udsendelse blev sendt. Allerede dengang var indholdsniveauet højt, og niveauet er sidenhen kun blevet hævet yderligere. Mange nye kanaler er kommet til siden, men TV 2 er fortsat en af de tv-kanaler, som danskerne har svært ved at undvære.

Er TV 2 også en af dine foretrukne tv-kanaler? Så kan vi glæde dig med den oplysning, at du for en beskeden pris (angivet i mixpoint) kan få kanalen med i din personlige pakke hos YouTv.
Er du ny kunde hos YouTv? Så husk at tjekke op på vores mange fordele. Fordelene tæller bl.a. gratis oprettelse, 48 timers arkiv, ingen installation og stor fleksibilitet. Finder du efter en periode (dog mindst 30 dage) ud af, at TV 2 ikke var noget for dig alligevel, så kan du nemt skifte kanalen ud med en af de mange andre kanaler fra oversigten.

Husk i øvrigt, at du med YouTv kan streame alle dine tv-kanaler, inkl. TV 2, på farten. Det kan du f.eks. gøre via din smartphone, tablet eller laptop.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.