TV2 News
TV2 News

TV 2 News - Danskernes foretrukne nyhedskanal

TV 2 News er ikke bare en nyhedskanal. Det er danskernes foretrukne nyhedskanal, og det er selvfølgelig ikke uden grund. Siden lanceringen af kanalen i 2006 har TV 2 News forsynet danskerne med nyheder i døgndrift. Kanalens slogan lyder i øvrigt som følger: Først. 24 timer i døgnet – dette er i sig selv meget sigende i forhold til konceptet.

Siden 2006 er der sket rigtig meget inden for nyhedsformidling. I dag er der mange danskere, der læser nyheder i realtid via telefonen, men trods denne udvikling præsterer TV 2 News fortsat flotte seertal. TV 2 News betragtes af danskerne som en af de bedste nyhedskilder, hvilket er en del af forklaringen på kanalens store succes.

Hos YouTv præsenterer vi dig for op til flere velrenommerede nyhedskanaler fra både ind- og udland, og TV 2 News er selvfølgelig ingen undtagelse. Du kan få kanalen allerede i dag, hvis du ønsker det.

TV 2 News er den førende danske nyhedskanal

TV 2 News er en af de nyhedskanaler, som danskerne har holdt af i årtier efterhånden. Har man lige brug for at få et nyhedsoverblik, så ved man, at nyhederne aldrig er mere end ét klik væk. TV 2 News byder nemlig på løbende nyhedsformidling, herunder breaking news. Er der derfor noget, du skal vide, så vil du kunne holde dig up-to-date på kanalen.

TV 2 News er kendt for at levere nyheder på professionel, objektiv og overskuelig vis. På den måde behøver du ikke at have et forudgående kendskab til et givent emne for at forstå, hvad den givne nyhed går ud på.

Foruden at være knivskarpe til at udpege og formidle de vigtigste nyheder, så beskæftiger TV 2 News nogle af de dygtigste værter og kommentatorer.

Nyheder 24 timer i døgnet

Der sker hele tiden noget rundt omkring i verden. Hver dag. Hver time. Hvert minut.
Du kan naturligvis ikke se og læse nyheder hele tiden, men har du et helt naturligt ønske om at følge med, så kan du næsten ikke undvære TV 2 News i din tv-pakke. Vi har nemlig at gøre med en 24-timers nyhedskanal, der sørger for at levere nyhederne til dig, lige så snart de opstår.

Uanset din døgnrytme vil du altså kunne skabe dig et overblik over de største nyheder lige nu. TV 2 News’ nyhedshjul varer omkring en halv time, hvorfor det ca. tager en halv time at skabe sig et overblik over dagens største nyheder. Se også vores øvrige udvalg af kanaler, hvor du kan stream nyheder, hvis du bare ikke kan få være opdateret nok på, hvad der sker i den store, hvide verden.

Masser af debatprogrammer og ekstraudsendelser

TV 2 News er som bekendt en nyhedskanal, der lever af at formidle nyheder. Det betyder dog ikke, at der kun vises traditionelle nyhedsindslag på kanalen. TV 2 News byder også på en verden af interessante debatprogrammer og ekstraudsendelser. Det er ligeledes programmer, der er værd at se, hvis man er nysgerrig på, hvad der rører sig rundt omkring i verden.
Debatprogrammerne og ekstraudsendelserne bliver som regel sendt i forlængelse af store nyhedshistorier, opsigtsvækkende dokumentarer og særlige temaer. Her dykker man altså lidt dybere ned i et emne, som fylder rigtig meget lige nu.

Oplev også de spændende magasinprogrammer

TV 2 News er også kanalen, hvorpå du kan se en masse fantastiske magasinprogrammer. Faktisk har kanalen en række af faste magasinprogrammer, der typisk omhandler udland, politik og medier. Lige nu sendes der et magasin på alle hverdage. TV 2 News har bl.a. haft succes med følgende magasiner:
- Verden ifølge Trump
- Tirsdagsanalysen
- Lippert
- Business Class
- Besserwisserne

Har du ikke mulighed for at se magasinerne, når de bliver sendt, så kan du glæde dig over, at de bliver genudsendt i løbet af aftenen. Du får altså en chance mere for at se dem.  

Vil du gerne se TV 2 News?

TV 2 News er en folkekær tv-kanal og betragtes af mange som et must-have. Derfor er der ikke noget at sige til, at du også overvejer at få denne kanal. Der er mange tv-kanaler, der har et par daglige nyhedsindslag, men det er de færreste, der formidler nyheder døgnet rundt – på linje med TV 2 News.

YouTv kommer dig til undsætning, hvis du gerne vil se TV 2 News. Kanalen er nemlig at finde i vores store oversigt over tv-kanaler, som du finder via vores forside. Det betyder, at du nemt kan føje kanalen til din tv-pakke. Du kan også supplere med andre nyhedskanaler som BBC World og CNN, hvis du gerne vil have flere nyheder fra udlandet.

Du kan se TV 2 News på farten

Du behøver ikke at opholde dig i dit eget hjem for at kunne se nyhedsindslag, magasinprogrammer, debatprogrammer og andet indhold via TV 2 News. Som kunde hos YouTv vil du kunne streame alle tv-kanaler, inkl. TV 2 News, via din smartphone, tablet eller laptop. Det betyder, at det ikke er afgørende, om du befinder dig derhjemme, eller om du opholder dig i en lokal park. Med andre ord kan du tilgå danskernes foretrukne nyhedskanal hvor som helst og når som helst.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.