TV2 Sport
TV2 Sport

TV 2 SPORT - Stream eksklusive sportsarrangementer

TV 2 SPORT er ikke bare en sportskanal – det er en af de absolut mest populære kanaler inden for sport. Hver eneste dag – året rundt – kan du se forskellige sportsbegivenheder fra ind- og udland. Mange af begivenhederne vises live, så ønsker du at se livesport i høj opløsning, så er denne tv-kanal med al sandsynlighed noget for dig.

TV 2 SPORT har rettigheder til både dansk håndbold, dansk basketball, dansk ishockey, dansk badminton og dansk motorsport. Er du derfor til dansk elitesport, så vil du næsten ikke kunne undvære denne kanal i din tv-pakke.
Foruden dansk sport kan du via TV 2 SPORT se internationale cykelløb, skisport, kano, svømning og meget andet. Er du i humør til at se noget sport, så ved du fremadrettet, hvilken kanal du skal vælge.

TV 2 SPORT er en af landets mest populære sportskanaler

Via YouTv kan du få adgang til op til flere forskellige sportskanaler. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at TV 2 SPORT hører til blandt de mest populære sportskanaler. Sportskanalen er ikke kun populær pga. det store udvalg af sport, men også pga. kanalens dygtige værter og kommentatorer, der sørger for at gøre enhver sportsbegivenhed til noget særligt.
TV 2 SPORT er ikke som de fleste andre sportskanaler. Mens mange andre tv-kanaler har fokus på at sende fodbold fra de største fodboldrækker, så har TV 2 SPORT fokus på andre sportsgrene. Derfor er denne kanal interessant for dem, der interesserer sig for sport, men ikke nødvendigvis er store fodboldfans.

Vil du også have adgang til en af de mest populære sportskanaler lige nu? Så kan du med god grund slå til allerede i dag. Du kan selv mixe din pakke på vores hjemmeside, og på listen over tilgængelige tv-kanaler finder du bl.a. TV 2 SPORT.
For mere info om tv-kanalen skal du læse videre. Der venter dig nemlig flere spændende afsnit.

Se dansk elitesport på TV 2 SPORT

Danmark er et lille land, men det betyder ikke, at vi ikke kan gøre os positivt bemærket rundt omkring i verden, når det kommer til sport. TV 2 SPORT sætter, som en dansk kanal, helt naturligt fokus på dansk elitesport, som rigtig mange danskere ynder at følge med i. Det er desuden noget, som de færreste andre kanaler fokuserer på, hvorfor TV 2 SPORT tilbyder noget unikt.

Du kan se dansk sport på TV 2 SPORT – eksempelvis følgende:

- Dansk håndbold
- Dansk ishockey
- Dansk basketball
- Dansk motorsport (DTC)
- Dansk badminton

Hvad end du er til håndbold, ishockey, basketball, motorsport eller badminton, så er TV 2 SPORT som skabt for dig. Du kan allerede nu gøre klogt i at få skrevet de største begivenheder inden for dansk elitesport ind i din kalender, så du kan sidde klar, når der sendes dansk håndbold, ishockey eller noget helt tredje på TV 2 SPORT.

TV 2 SPORT viser også udenlandske og internationale sportsbegivenheder

TV 2 SPORT har et stort fokus på dansk sport, men sportskanalen begrænser sig ikke til dette. Kanalen dækker også en lang række af internationale events inden for sportens verden. Det gælder bl.a. slutrunder i håndbold, skisport og meget andet.

Se udenlandsk og international sport på TV 2 SPORT – eksempelvis følgende:

- NBA
- WTA
- X Games (ekstremsport)
- International cykling
- … og meget mere!

Da der sendes både dansk, udenlandsk og international sport på kanalen, så skulle der meget gerne være noget for alle. Nyder du at se alt muligt forskelligt sport og ikke kun én sportsgren, så vil du helt sikkert kunne få glæde af tv-kanalen.

Når du skal i gang med at mixe din egen tv-pakke, så skal du huske at vælge TV 2 SPORT under Sport. Når du har valgt kanalen og de andre ønskede kanaler, så bliver du præsenteret for den endelige månedlige pris. Er du tilfreds med dine valg, så kan du gå videre i bestillingsprocessen. Når tv-pakken er bestilt, så kan du tilgå indholdet via YouTv app’en (den kan downloades gratis og kan bruges på nyere Smart TV'er, spillekonsoller og streamingenheder m.m.)  

Der sendes ligeledes sportsnyheder og sportsmagasiner

Du ved nu, at TV 2 SPORT viser verdensklasse sport fra både Danmark og resten af verden, men ved du også, at sportskanalen byder på sportsnyheder og sportsmagasiner i lange baner? Ellers ved du det nu.

TV 2 SPORT er – med sine mange sportsnyheder og sportsmagasiner – et godt sted at holde sig up-to-date omkring, hvad der sker inden for sportens verden.

Opsummeret er TV 2 SPORT en fantastisk tv-kanal for alle dem, der bare ikke kan få nok af sport. Skulle din bedre halvdel og / eller børn mod forventning ikke være lige så glade for sport, som du er, så kan du glæde dig over, at de ikke behøver at se det samme som dig. Hos YouTv har vi sørget for, at man kan starte op til fire streams på samme tid, hvorfor hver person i husstanden kan bestemme, hvad han eller hun vil se.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.