TV2 Sport X
TV2 Sport X

TV 2 SPORT X - Sport i topklasse året rundt

Udvalget af sportskanaler på det danske marked er efterhånden både stort og alsidigt. Nogle af kanalerne har eksisteret i årtier, mens andre er af nyere dato. TV 2 SPORT X tilhører de nyere tv-kanaler. Denne sportskanal har eksisteret siden 2020, men har allerede opnået en vis status.

Er du af den overbevisning, at man ikke kan have for mange sportskanaler, så kan du med god grund gøre dig selv den tjeneste at føje TV 2 SPORT X til din tv-pakke. Med denne tv-kanal er du nemlig garanteret at kunne stream sport i topklasse 365 dage om året. Du kan i samme ombæring overveje, om du skal have nogle af de øvrige sportskanaler med i din pakke. Der er muligheder nok. 
Her på siden vil du få et overblik over, hvad du kan forvente dig af TV 2 SPORT X. Du vil også kunne læse, hvordan du får adgang til sportskanalen. 

TV 2 SPORT X – et fantastisk supplement til TV 2 SPORT

TV 2 SPORT X erstatter ikke TV 2’s oprindelige sportskanal TV 2 SPORT. Der er snarere tale om et supplement. Det er helt op til dig, om du kun vil have en af kanalerne, eller om du vil gå med dem begge. Begge kanaler har 100 % fokus på sportens verden, men det er ganske forskelligt, hvad der vises på de to kanaler. Mens TV 2 SPORT har mest fokus på danske rettigheder, så vises der primært udenlandsk fodbold og sport på TV 2 SPORT X. Derfor giver det mening at have begge kanaler. 

Dette vises der på TV 2 SPORT X:

• Spansk fodbold (La Liga)

• Italiensk fodbold (Serie A)
• Conference League

• Europa League
• ATP (tennis)

• Wimbledon (tennis)

• NBA (basketball)

• X games

• … og meget andet sport!


Ønsker du at blive klogere på, hvad der vises på omtalte kanal, så læs videre og få stillet din tvivl. 

Se fantastisk fodbold fra Italien og Spanien

De mest inkarnerede danske fodboldfans nøjes ikke kun med at se dansk fodbold fra Superligaen og 1. division. De følger også nogle af de mange udenlandske fodboldrækker. Det gælder eksempelvis La Liga, der er den bedste spanske fodboldrække, og Serie A, der er den bedste italienske fodboldrække. Dansk fodbold er ofte underholdende, men savner man fodbold med en smule mere tempo og teknik, så er spansk og italiensk fodbold bestemt værd at se.

Vil du også gerne se fortryllende fodbold fra den bedste spanske og italienske række i fodbold, så skal du selvfølgelig have TV 2 SPORT X med i din tv-pakke. På kanalen sendes der nemlig spansk og italiensk fodbold i lange baner. Dermed kan du se hold som FC Barcelona, Real Madrid C.F. og Sevilla FC samt Juventus F.C., A.C. Milan og A.S. Roma folde sig ud. 

Er du mere til tennis eller basketball?

Det er svært at tale om sport uden at komme ind på fodbold, men er du ikke den helt store fodboldtilhænger, så er det ingen skam. På TV 2 SPORT X vil du også kunne se tennis og basketball. TV 2 SPORT X sender nemlig NBA basketball, ATP tennis og Wimbledon tennis. Så er der altså garanti for henholdsvis tennis og basketball på højeste niveau. 

TV 2 SPORT X sender også X Games, atletik, skiskydning m.v. 

Fodbold, tennis og basketball optager en stor del af sendefladen på TV 2 SPORT X, men fra tid til anden bliver der også sendt andet sport. Det gælder bl.a. X games (ekstremsport), VM i alpint, VM i atletik og World Cup i skiskydning. 

Med så meget forskellig sport på programmet vil der helt sikkert være noget, der tiltaler dig og din husstand. 

Kampene dækkes altid af dygtige kommentatorer og værter

TV 2 SPORT X har ikke kun sørget for, at du kan se nogle af de største sportsbegivenheder i høj opløsning. De har også sørget for, at du bliver guidet igennem og bliver underholdt af danske kommentatorer og værter, der typisk har en lang fortid inden for sportens verden. Med andre ord er du i rigtig godt selskab, når du ser sport på TV 2 SPORT X, hvad end du er alene, eller om du er sammen med hele venneflokken. 

Vil du have TV 2 SPORT X?

 Er du vild med TV 2 SPORT? Og er du altid åben for nye sportskanaler? I så fald kan der næsten ikke herske nogen tvivl om, at du vil komme til at holde af TV 2 SPORT X. Her bliver der nemlig sendt tonsvis af sport fra stort set hele verden.

Hvis du allerede har besluttet dig, så kan du få TV 2 SPORT X via YouTv i dag. Det gør du ved at bestille en tv-pakke via vores website. Mix den selv eller vælg en af vores pakkeløsninger. Du kan selvfølgelig tage TV 2 SPORT X og de øvrige kanaler med på farten, hvis du sørger for at downloade vores app, og hvis du i øvrigt medbringer din enhed.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.