TV2 Zulu
TV2 Zulu

TV 2 Zulu - Mere end 20 års comedy

TV 2 Zulu har i over 20 år leveret comedy og underholdning til danskerne og vil formentlig også gøre det de næste 20 år. Er du til comedyshows, sitcoms og andre sjove tv-formater, så er TV 2 Zulu helt sikkert en tv-kanal, der vil falde i din smag. TV 2 Zulu viser nemlig det ene sjove program efter det andet. Det er bl.a. komikere som Tobias Dybvad og Martin Nørgaard, der står for at levere underholdningen.

YouTv kan selvfølgelig hjælpe dig med at få adgang til alle TV 2’s kanaler inkl. TV 2 Zulu. Du kan blot sammensætte din personlige pakke via forsiden, hvor du kan angive, hvilke tv-kanaler du vil have med. Du betaler kun for de kanaler, du vælger, og du vil let kunne udskifte kanalerne på et senere tidspunkt.

TV 2 Zulu er Danmarks comedykanal

Har du altid drømt om at have en rendyrket comedykanal? Så har du chancen for at få opfyldt din drøm nu. TV 2 Zulu er nemlig den mest oplagte kilde til comedy og underholdning året rundt. Her bliver der nemlig sendt utallige comedyshows såvel som andre underholdningsprogrammer, der altid kan sætte et smil på seerens læber.

Listen over programmer, der har været sendt på TV 2 Zulu er efterhånden meget lang. Det gælder bl.a. Langt fra Las Vegas, Klovn, Tak for i aften, Danish Dynamite, SJIT Happens, Slemme Slemme Piger og mange flere. Du har sandsynligvis set eller hørt om flere af disse programmer.
TV 2 Zulu er mest kendt for at sende comedyshows og sitcoms, men som noget relativt nyt er det også muligt at se e-sport på kanalen. Det gælder bl.a. CS:GO, hvor det danske hold Astralis er nogle af de allerbedste. Se også vores øvrige kanaler, hvor du kan stream sport.

Underholdning for den yngre del af befolkningen

TV 2 Zulu har en yngre målgruppe end TV 2’s øvrige kanaler. Kanalen henvender sig nemlig til den yngre del af befolkningen (hovedsageligt målgruppen 15-30 år). Du behøver dog ikke nødvendigvis at tilhøre denne aldersgruppe for at kunne se kanalen. Det er rigeligt, at du er ung af sind eller bare elsker comedy. Man bliver jo aldrig for gammel til et godt grin.

Med TV 2 Zulu – og deres underholdende indhold – kan det kun blive en sjov aften for dig og gutterne. Hvad end der er Dybvaaaaad!, Nørgaards netfix, Klaes the Roommate, Comedy Fight Club eller noget helt femte på programmet, så skal der nok blive grint en masse.

Prestigefyldte events

TV 2 Zulu sender ikke kun en masse comedy og underholdende programmer. Kanalen arrangerer og sender faktisk også en række af populære og prestigefyldte events. Det gælder bl.a. Zulu Awards, Zulu Comedy Festival, Zulu Sommerbio og Zulu Rocks.

Zulu Awards er det mest populære event af førnævnte. Der er tale om et stort, årligt prisuddelingsshow, der ikke kun omhandler tv, men også sport, musik og film. Årets film, årets tv-serie, årets par, årets hit og årets nye navn er nogle af de priser, der bliver uddelt til Zulu Awards. Eventet bliver normalt afholdt og sendt engang i foråret.

Vil du heller ikke gå glip af de mange events, som TV 2 Zulu står bag? Så husk at få opdateret din kalender, så du kan sidde klar, når de bliver vist. Du kan også undersøge muligheden for at blive publikum til et af disse events, hvis du har et ønske herom.

Hylende morsomme serier

TV 2 Zulu byder på en verden af underholdningsformer. Der er selvfølgelig de klassiske comedyshows, hvor danske komikere som Mick Øgendahl, Tobias Dybvad, Anders Matthesen, Uffe Holm og Jonathan Spang leverer sjove historier på stribe, men TV 2 Zulu sender også en lang række af morsomme serier.

Gennem tiden er det blevet til rigtig mange forskellige serier. Blandt de danske serier kan der bl.a. nævnes SJIT Happens, der blev et enormt hit. SJIT Happens var en ungdomsserie, der blev sendt fra 2012 til 2017. I serien medvirkede bl.a. Ruben Søltoft, Jonathan Harboe og Stephania Potalivo, som tog seerne med storm.

Seerne er også blevet forkælet med serier som Alfa, Klovn og Minkavlerne, som ligesom SJIT Happens er løbet med rigtig meget opmærksomhed og positiv omtale.

Kan jeg også få TV 2 Zulu?

Ja, du har naturligvis mulighed for at få TV 2 Zulu – præcis ligesom alle andre danskere. TV 2 Zulu er måske mest for de unge, men når alt kommer til alt, så er det helt op til dig, hvilke tv-kanaler du vil se. Og som kunde hos YouTv kan du sågar selv sammensætte din tv-pakke.

Du kan komme i gang med YouTv på to forskellige måder – gå med et af vores forslag eller mix din egen tv-pakke. Ønsker du maksimal valgfrihed, så kan du med fordel mixe din egen pakke. I den anledning kan du selvfølgelig vælge TV 2 Zulu og andre kanaler, du måtte finde interessante. De valgte kanaler er kun låste i 30 dage, hvorefter de kan skiftes ud, som det passer dig.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.