TV3 Max
TV3 Max

TV3 MAX - Et væld af muligheder

TV3 MAX er en forholdsvis ny dansk tv-kanal, der fik premiere tilbage i 2017. Siden premieren er der sket rigtig meget, men konceptet er stadig det samme – du kan se sport, comedy, livsstilsprogrammer og en lang række af anden underholdning, for især den mandlige seer.

TV3’s kanaler skuffer aldrig, og TV3 MAX er ingen undtagelse. Når der ikke vises livesport på kanalen, så kan du se nogle af de mange livsstilsprogrammer eller comedyprogrammer, der bliver vist på kanalen hele ugen.

Via YouTv kan du få adgang til dine foretrukne tv-kanaler fra Viasat. Det gælder selvfølgelig også TV3 MAX, der er en tv-kanal med stigende popularitet.

Inden for sport kan du bl.a. se frem til at nyde fodbold fra Ligue 1, Superligaen og Champions League for blot at nævne nogle af mulighederne, men du kan også se tennis, tysk håndbold og meget andet. Er du ikke så glad for sport, så kan du nyde noget af den øvrige underholdning, der leveres af TV3 MAX, eksempelvis Simpsons eller Politipatruljen.

TV3 MAX underholder med comedy- og livsstilsprogrammer

TV3 MAX byder på en fantastisk sammensætning af bl.a. comedy- og livsstilsprogrammer. Det er programmer, der vil være rettet mod voksne, ikke mindst mænd.

Siden 2017 har du kunne følge med i rigtig mange populære programmer via TV3 MAX. Det gælder bl.a. Simpsons og How I Met Your Mother, der er nogle af de helt store tv-hit.
Er du også tilhænger af Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie og alle de andre karakterer fra Simpsons, så kan du glæde dig over, at der tit ruller Simpsons over skærmen, hvis du tuner ind på TV3 MAX.

How I Met Your Mother er ligeledes et af de programmer, du kan se på TV3 MAX. Vi har at gøre med en populær og prisbelønnet komedieserie, der kan sætte et stort smil på de flestes læber. Har du fortsat til gode at se dit første afsnit af How I Met Your Mother, så har du meget at glæde dig til.  

Kanalen er mest (men ikke kun) for mænd

Begejstringen for TV3 MAX og deres underholdning er stor – ikke mindst fra mændenes side. Det er nemlig ingen hemmelighed, at kanalens indhold hovedsageligt er rettet mod mænd. TV3 MAX er dog også den foretrukne tv-kanal hos mange kvinder, hvorfor du ikke skal udelukke denne kanal, blot fordi du ikke tilhører den primære målgruppe.

TV3 MAX skiller sig ud fra de fleste andre tv-kanaler ved at byde på en unik indholdssammensætning. Kanalen nøjes nemlig ikke med at vise sportsbegivenheder eller serier. Der vises i stedet lidt af hvert, hvilket betyder, at der stort set er noget for enhver smag. Af følgende grund er det et godt valg, når man skal vælge kanaler til sin personlige tv-pakke.

Vil du også være garanteret god underholdning fra morgen til aften? Så vil det være oplagt for dig at gå med TV3 MAX. Programoversigten er nemlig altid spækket med sjove, inspirerende og fængende programmer.

TV3 MAX byder også på masser af sport

TV3 MAX betragtes af mange som den ultimative tv-kanal for mænd – ikke mindst fordi der vises masser af sport på kanalen. Er du lige så glad for sport som de fleste andre mænd, så er det tvivlsomt, at du ikke vil blive glad for at have denne tv-kanal. Der er nemlig bl.a. udsigt til at kunne se nogle af de mest mindeværdige fodboldkampe fra Superligaen (dansk) og Ligue 1 (fransk) samt Champions League.

Er fodbold ikke din favoritsport, så kan du glæde dig over, at TV3 MAX også sætter fokus på andre sportsgrene fra hele verden. Mere om dette herunder.

Stream sport på TV3 MAX:

- Superligaen
- Ligue 1
- Bundesliga
- Premier League
- Champions League fodbold
- Champions League håndbold
- ATP (tennis)
- Tysk håndbold
- … og meget mere!

Er du i tvivl, om weekendens helt store fodboldkamp eller anden sportsbegivenhed bliver sendt på TV3 MAX? Så vil det være sund fornuft at kigge nærmere på YouTv's tv-guide.

Få tv-kanalen via YouTv

Du behøver ikke at købe en stor og dyr tv-pakke for at kunne se TV3 MAX. Det er nemlig en tv-kanal, du kan få adgang til via YouTv til en meget konkurrencedygtig pris. Når du sammensætter din tv-pakke, skal du blot huske at vælge denne kanal, så du kan få adgang til kanalen via alle dine enheder (smartphone, tablet m.v.).

Det er helt op til dig, hvor mange tv-kanaler du vil have med i din tv-pakke, men TV3 MAX kan med fordel være en af dem, du føjer til pakken. Og skulle det utænkelige ske, at TV3 MAX ikke lever op til dine forventninger, så kan du blot skifte kanalen ud efter 30 dage.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.