TV3 Sport
TV3 Sport

TV3 SPORT - Mekka for enhver sportsnørd

Er du en vaskeægte sportsnørd? Og vil du derfor gerne se så meget sport, som din travle hverdag tillader? I så fald vil tv-kanalen, TV3 SPORT, være et godt bud på din kommende yndlingskanal.
TV3 SPORT er ikke kun kendt for at vise fodbold på højeste niveau. Via tv-kanalen vil du også kunne se amerikansk fodbold, speedway, golf, håndbold og et væld af andre sportsgrene fra ind- og udland.

Nordic Entertainment Group står bag TV3 SPORT, der i øvrigt er i familie med kanaler som TV3 MAX, TV3+ og en række af andre populære tv-kanaler. Det er tv-kanaler, du kan få adgang til som kunde hos YouTv. Du skal blot føje kanalerne til dit mix for at være garanteret sport og underholdning på et niveau, du ikke har oplevet før.

Lyder TV3 SPORT som en kanal efter din smag? Så føj kanalen til din pakke med det samme eller læs mere om kanalen og dens indhold på denne side.

TV3 SPORT er garant for dansk og udenlandsk sport i verdensklasse

TV3 SPORT er, som navnet ganske fint antyder, synonym med sport på et højt niveau. Alle ugens dage og hele året rundt vil du kunne lægge dig til rette i sofaen og nyde en god kamp fra eksempelvis håndboldens eller fodboldens verden.  

Hvis du gerne vil følge med i de største sportsligaer og / eller sportsbegivenheder, så er TV3 SPORT et must-have. Kanalen viser nemlig kampe og andre begivenheder fra både:

- UEFA Champions League
- Wimbledon
- NHL
- NFL
- Superligaen
- DBU Pokalen
- … og meget, meget mere.

Er ovenstående noget, der tiltaler dig, så kan vi kun opfordre dig til at give kanalen en chance. Du kan altid (efter 30 dage) skifte TV3 SPORT ud med en anden kanal, hvis kanalen mod forventning ikke var noget for dig alligevel.  

På forsiden af vores hjemmeside vil du kunne se, hvor mange mixpoint kanalen koster på nuværende tidspunkt. Ved at kende til kanalens indhold og pris vil du formentlig kunne tage stilling til, om det er noget for dig. Og hvis du når frem til den konklusion, at TV3 SPORT er en uundværlig tv-kanal, så kan du med få klik gøre kanalen til en del af din personlige tv-pakke.

Superligaen på TV3 SPORT

Superligaen – eller officielt 3F Superligaen – er som landets bedste række i fodbold naturligvis noget, der tiltrækker stor opmærksomhed. Superligaen og kampene herfra lokker ikke kun tusindvis af mennesker på stadion uge efter uge, men skaber også imponerende seertal. Nogle kampe byder naturligvis på højere seertal end andre, men generelt er interessen for dansk fodbold stor. Og netop dansk fodbold kan ses på TV3 SPORT – her kan du ikke kun se kampe fra superligaen, men også fra NordicBet Ligaen (1. division)

Hvad end du holder med en af de danske fodboldhold, der er en del af Superligaen, eller om du blot er stor tilhænger af dansk fodbold, så er TV3 SPORT en tv-kanal for dig. Du kan bl.a. se frem til at opleve talentfulde hold som Brøndby IF, FCK, FCN, FCM, AaB og AGF kæmpe for de altid vigtige tre point.

Champions League på TV3 SPORT

Champions League – eller UEFA Champions League – er uden tvivl en af de mest populære og prestigefyldte fodboldturneringer i verden. I turneringen, der er arrangeret af UEFA, deltager de allerbedste europæiske topklubber, hvilket selvsagt giver nogle rigtig fede kampe med højt tempo, imponerende driblinger, drømmeagtige mål og ikke mindst en sprudlende stemning fra tilskuerrækkerne.

Deltagerne i Champions League kan variere fra år til år, men består typisk af succesrige hold som Chelsea F.C., Juventus F.C., Liverpool F.C. og FC Barcelona. Alle disse hold – og mange andre – kan du følge via TV3 SPORT, når der står Champions League på programmet endnu en gang.

Der er også masser af håndbold, tennis m.v.

TV3 SPORT har masser af underholdning til de fodboldglade danskere, men faktisk behøver du ikke at være fodboldfan for at kunne finde glæde i tv-kanalen. TV3 SPORT leverer også NHL, Wimbledon og meget andet.

Er du derfor blot almindelig sportsinteresseret, så er vi sikre på, at indholdet på TV3 SPORT vil falde i din smag.

Så snart du har føjet tv-kanalen til din pakke, vil du kunne tilgå den uanset tid og sted. Hos YouTv har vi nemlig sørget for, at du kan streame indholdet fra din tv-pakke på din digitale enhed, eksempelvis via din smartphone eller tablet. Det kræver blot, at du downloader vores app og logger ind med dit login.

Ønsker du endnu mere sportsindhold i din tv-pakke? Så kan du foruden TV3 SPORT overveje at kigge nærmere på tv-kanaler som SPORT LIVE, TV3+ og TV2 SPORT for blot at nævne nogle af mulighederne. Dan dig et overblik over mulighederne her hos YouTv. Vi står til rådighed, hvis du skulle have nogen spørgsmål.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.