TV3+
TV3+

Stort udvalg af underholdning på TV3 +

TV3+ er en af danskernes foretrukne tv-kanaler – og med god grund. TV3+, der er en kanal fra Viasat, er nemlig garant for underholdning for enhver smag. Her kan du se både film, serier og sport, hvilket står i kontrast til mange andre tv-kanaler, der kun viser en af delene.

Hos YouTv forstås den store begejstring for TV3+ og deres underholdende indhold, hvorfor det selvfølgelig er en tv-kanal, der kan fås adgang til hos YouTv. Det er vel at mærke en mulighed, du kan benytte dig af, hvad end du er ny eller eksisterende kunde.

Ønsker du at blive klogere på, hvad TV3+ kan byde på af underholdning? Så fortsæt læsningen og lad os introducere dig for den eftertragtede tv-kanal. Måske udgør kanalen et perfekt match for dig og din husstand.

Alt-i-én tv-kanal – nyd film, serier og sport alle ugens dage

TV3+ kan med rette betragtes som en alt-i-én tv-kanal, idet kanalen viser det bedste fra forskellige underholdningsuniverser. Der er både noget for dem, der nyder at se anmelderroste film, for dem, der sagtens kan bruge hele weekenden på at se serier, og for dem, der lever og ånder for sport. Med andre ord er der en god chance for, at alle i husstanden vil kunne få indfriet deres behov for underholdning.

TV3+ sørger for underholdning alle ugens dage, og du har tilmed mulighed for at nyde underholdningen på farten. Det kræver ikke andet, end at du medbringer din smartphone, laptop eller tablet. Dette kan f.eks. være belejligt, hvis du skal ud på en længere togtur eller har brug for underholdning, når du skal fordrive tiden hos din lokale mekaniker.

Sport, film og serier er naturligvis en ret bred betegnelse, hvorfor du sandsynligvis gerne vil vide lidt mere om, hvad du kan se på TV3+. For mere info om dette bør du læse videre.

Serier på TV3+

TV3+ er et sandt paradis for dig, der ikke kan få nok af serier. Du har nemlig mulighed for at se nogle af tidens hotteste serier via TV3+. På tv-kanalen bliver der ofte afholdt seriemaratons, hvor du, som bekendt, kan se flere afsnit af en given tv-serie i træk. Dette er en fantastisk måde at koble af på efter en lang uge.

Hvad end du er til drama, krimi eller noget helt tredje, så kan TV3+ meget vel præsentere dig for din nye yndlingsserie. De formår nemlig at sende den ene gode serie efter den anden.

Disse serier bliver sendt på TV3+:

- The Mentalist
- Bones
- Cops
- Without a trace
- SEAL Team
- NCIS
- Hawaii Five-0
- Vore værste år
- Dødbringende våben
- Mr. Robot
- … og mange flere!

Film på TV3+

Er du en vaskeægte filmelsker? Så er du bestemt ikke alene. Danskerne er generelt rigtig glade for at se film, og det vælger TV3+ selvfølgelig at tilgodese – ved at sende nogle af de mest populære film.

TV3+ sender mange forskellige slags film. Du kan eksempelvis nyde hæsblæsende actiondramaer, sjove komedier og meget andet. Det er hovedsageligt om aftenen, at der bliver vist film på tv-kanalen, så er du til filmhygge om aftenen, så må du ikke snyde dig selv for at få denne kanal.

Du kan med fordel dykke ned i YouTv's tv-guide for at blive klogere på, hvilke film der bliver vist de kommende dage. På den måde kan du forberede dig på en aften i filmens tegn.

Sport på TV3+

TV3+ byder på et utal af film og tv-serier, men festlighederne stopper ikke her. Tv-kanalen byder også på masser af sport. Er du derfor i humør til at se en god fodboldkamp, motorløb eller amerikansk fodbold, så kan du med god grund tune ind på TV3+.

TV3+ beskæftiger nogle af de dygtigste eksperter og værter, hvorfor du kan se frem til at nyde knivskarpe analyser og kommentarer om de mange sportsevents, der bliver sendt på kanalen. Du er dermed garanteret en god oplevelse, når du streamer sport via TV3+.

TV3+ viser bl.a. følgende sport:

- Champions League
- Superligaen
- Premier League
- NFL
- Formel 1
- … og meget mere!

Sådan får du adgang til TV3 Plus via YouTv

Er du overbevist om, at TV3+ er en ideel tv-kanal for dig og din husstand? I så fald kan og bør du føje kanalen til din YouTv tv-pakke. Dette kan du gøre med få klik, og ændringen vil straks blive registreret og være synligt i app’en. Når du har valgt en ny tv-kanal, eksempelvis TV3+, så vil der gå 30 dage, inden du kan skifte kanalen ud igen.

Prisen for TV3+ via YouTv er opgivet i mixpoint ligesom vores øvrige tv-kanaler. Prisen kan du finde via forsiden, hvor du også kan se, hvilke andre tv-kanaler du kan vælge til din tv-pakke. Bemærk i øvrigt, at der kan logges på i alt fem enheder, og at der kan køres fire streams på samme tid.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.