Underholdning
Underholdning

Underholdning - Kobl af foran skærmen

YouTv giver dig adgang til masser af underholdning, så du kan koble af efter en lang dag. Hvad end du søger underholdning i form af en god film, en humoristisk serie, et sødt børneprogram eller sport i verdensklasse, findes det hos YouTv.

Du kan mixe din egen tv-pakke og vil dermed kunne bestemme nøjagtigt, hvilken underholdning du vil nyde i din dagligdag.

Vi leverer allerede underholdning til titusindvis af danskere, så spørgsmålet er, om vi også skal sørge for underholdning til din husstand? Med vores store udvalg af tv-kanaler og streamingtjenester er der masser af indhold for både store og små – og alt derimellem.

Stream underholdning på dine vilkår

Du behøver naturligvis ikke at befinde dig på din egen matrikel for at kunne nyde underholdning på højeste niveau.

Med YouTv kan du streame underholdning på dine vilkår. Det indebærer bl.a., at du kan tage vores underholdende indhold med på farten. Du skal blot tage din tablet, smartphone eller laptop med dig – så er de underholdende film, serier og meget andet nemlig aldrig mere end ét klik væk.

For at kunne få adgang til det underholdende indhold skal du vælge de tv-kanaler og / eller streamingtjenester, du ønsker adgang til. Det kan du nemt og bekvemt gøre via vores website, og du har i øvrigt mulighed for at skifte indhold efter 30 dage.

Bemærk i øvrigt, at der ikke er nogen binding, hvorfor du til enhver tid kan opsige dit abonnement, hvis du mod forventning ikke føler dig tilstrækkeligt underholdt.

YouTv byder bl.a. på følgende fordele:

- Gratis oprettelse
- Ingen nødvendig installation
- 48 timers arkiv (du kan gense programmer, der har været sendt inden for de seneste 48 timer)
- Ingen binding
- … og mange andre unikke fordele!

Garanti for underholdning for hele familien

YouTv er ikke kun det ideelle valg for børnefamilier. Vores tjeneste er i lige så høj grad henvendt til unge, pensionister, sportsentusiaster og alle andre, der gerne vil gøre hverdagen en smule mere underholdende og afslappende.

Vi giver f.eks. adgang til en verden af underholdning fra danske tv-kanaler, eksempelvis TV 2, TV 2 Charlie, TV 3, TV3+, DR Ramasjang, DR1, DR2 og et væld af andre kanaler. Nogle af kanalerne får du automatisk adgang til, mens andre kanaler er tilvalg.

Om du er til dansk eller udenlandsk underholdning, så kan du være helt sikker på, at du kan få indfriet dine ønsker. Underholdningen fra de mange tv-kanaler og streamingtjenester spænder nemlig meget bredt. Du kan streame alt fra realityprogrammer og krimidokumentarer til tegnefilm og dyreprogrammer. Med så mange underholdningstilbud er det usandsynligt, at du nogensinde vil komme til at kede dig igen.

En verden af underholdning samlet i én app

Når først du har valgt tv-kanaler og streamingtjenester, og dermed har skræddersyet din personlige tv-pakke, så vil du kunne finde al underholdningen ét sted – via din app.
Via vores YouTv app får du et fantastisk overblik over alle de tv-kanaler og tjenester, du har adgang til. Så længe du har din enhed på dig og i øvrigt har internetadgang, så vil du altid have underholdende tv inden for rækkevidde.

YouTv kan ikke kun bruges af dig, men hele din husstand. Der kan logges på i alt 5 enheder, og det er muligt at starte op til 4 streams samtidigt. Det betyder, at hele familien kan nyde digital underholdning, uden at man nødvendigvis skal se det samme. Således kan alle i husstanden få dækket deres behov for underholdning.  

Skal du streame underholdning på en større skærm, så kan du blot caste via Google Chromecast, Android TV eller Apple TV.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.