VM Fodbold
VM Fodbold

Se VM fodbold - De største stjerner i én turnering

Turneringen, der organiseres af FIFA, tiltrækker altid stor opmærksomhed fra hele verden og har gjort det siden grundlæggelsen i 1930. Verdensmesterskabet i fodbold (forkortet VM og også kendt som FIFA World Cup) er uden sammenligning den vigtigste turnering inden for international fodbold. Vinderen af denne turnering bliver nemlig kåret som verdens bedste fodboldlandshold. Det er en titel, som lande som Brasilien, Italien, Tyskland, Frankrig og Argentina er løbet med en del gange. Danmark har fortsat til gode at vinde VM i fodbold.

Siden 1930 er det blevet til flere end 20 gennemførte turneringer (kun afbrudt i 1942 og 1946 pga. 2. verdenskrig). Slutrunden i VM i fodbold afvikles typisk i ét udvalgt værtsland. FIFA World Cup har bl.a. været afholdt i Rusland, Brasilien, Sydafrika, Tyskland og mange andre lande. I 2022 skal Qatar være værter for VM i fodbold. Lidt atypisk skal slutrunden afvikles i vintermånederne grundet de høje temperaturer i Qatar.

Vil du gerne se fodbold VM med din familie og venner? Så kan du her på siden danne dig et overblik over, hvordan du kan se kampe fra både kvalifikationen og slutrunden.  

Se VM fodbold på TV 2 og DR1

For at kunne se VM fodbold behøver du i princippet ikke at have en lang række af forskellige kanaler. Det forholder sig nemlig sådan, at de to danske public service-kanaler har sikret sig rettighederne til den historiske fodboldturnering.

Har du TV 2 og DR1 med i din tv-pakke, så vil du kunne se VM fodbold i både 2022 og 2026. DR1 og TV 2 har med denne investering gjort VM fodbold tilgængeligt for så mange danskere som muligt.
Du kan også se frem til at overvære de mange kampe, hvis du har DR1 og TV2.

Som kunde hos YouTv får du altid DR1 med som standard. Og du kan nemt vælge TV2 med i din pakke.

Begge de nævnte kanaler – henholdsvis TV 2 og DR1 – er garant for at sende fodbold og sport uden afbrydelser, ligesom der er garanti for solid journalistisk dækning. Alt dette er med til at sikre, at du går nogle fantastiske dage og aftener i møde med fodbold VM på programmet.

Når VM fodbold nærmer sig, vil det blive offentliggjort, hvor de forskellige kampe bliver vist. Du kan med fordel holde øje med dette, hvis der er en eller flere kampe, du rigtig gerne vil se. Danmarks kampe bliver ligeligt fordelt mellem TV 2 og DR1, idet det helt naturligt er disse kampe, der vil trække flest seere til.

Stream VM fodbold på attraktive vilkår

Fodbold bliver streamet mere og mere – og det gælder selvfølgelig også fodbold VM!
Er du vant til at streame? Og er du glad for det? Så kan du med fordel benytte dig af muligheden for at streame fodbold, når VM i fodbold bliver afviklet. Du vil kunne se både kvalifikationskampe og kampe fra slutrunden. Det er vel at mærke noget, du kan se i ultrahøj kvalitet, hvis du blot har en stabil og hurtig internetforbindelse. Se også her vores øvrige kanaler, der viser sport.

Stream VM fodbold på attraktive vilkår gennem YouTv – du får direkte adgang til alle de valgte tv-kanaler, eksempelvis DR1 og TV 2, via app’en. App’en, der er helt gratis, kan findes via både Google Play og App Store. Når denne er downloadet, og du er logget ind, kan du streame med det samme.  

I øvrigt er det værd at nævne, at VM i fodbold også kan streames i udlandet. Alle kanalerne i din tv-pakke er tilgængelige i udlandet i op til 30 dage ad gangen (gælder i EU- og EØS-lande).

VM i fodbold anno 2022 og 2026

VM i fodbold spilles, som du måske ved, hvert fjerde år og er altid noget, som millioner af mennesker ser frem til.

De seneste slutrunder er blevet afviklet i lande som Rusland, Tyskland, Brasilien og Sydafrika, og nu er turen så kommet til henholdsvis Qatar (2022) og Nordamerika (2026).

Begge slutrunder kan som bekendt følges via DR1 og TV 2 – og dét er helt sikkert en mulighed, som rigtig mange danskere vil benytte sig af. Der er trods alt ikke noget, der kan samle danskerne som et fodbold VM. Der er al mulig god grund til at glæde sig.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.