Wimbledon
Wimbledon

Wimbledon - Se den prestigefyldte tennisturnering

Wimbledon er ikke bare en tennisturnering. Det er verdens ældste og mest prestigefyldte turnering inden for tennis. Turneringen blev grundlagt i 1877 og har lige siden været afholdt i bydelen Wimbledon i London. Wimbledon er ikke kun en vigtig tennisturnering for de mange ambitiøse spillere, men også for deres fans og øvrige tenniselskere.

Novak Djokovic, Roger Federer, Andy Murray og Rafael Nadal er nogle af de spillere, der har gjort sig positivt bemærket til Wimbledon-mesterskaberne de seneste år. Fælles for disse spillere er, at de har vundet turneringen mindst en gang. Især Novak Djokovic er løbet med meget opmærksomhed ved de seneste turneringer. Den serbiske tennisspiller har vundet utallige titler og betragtes som en af de bedste spillere i nyere tid.

Vil du gerne opleve tennis i verdensklasse? Så skal du se Wimbledon – det er nemlig kun de bedste af de bedste, der får mulighed for at deltage i turneringen.

Se Wimbledon – verdens ældste og mest legendariske tennisturnering

Du behøver ikke at sætte kursen mod London for at kunne se Wimbledon. Kampene sendes naturligvis på flere tv-kanaler, hvorfor du vil kunne nyde verdensklasse tennis fra din sofa, lænestol eller seng. Se her vores udvalg af kanaler, der viser sport.

På nuværende tidspunkt har TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X rettighederne til Wimbledon, hvorfor det er disse tre kanaler, du skal have, hvis du vil se tennisturneringen. Heldigvis er det kanaler, du kan få via YouTv. Mere om dette længere nede på siden.

Stream Wimbledon, når du ikke er hjemme

Rigtig mange ser Wimbledon derhjemme foran fjernsynet, men det behøver du ikke nødvendigvis at gøre. Du kan nemlig streame Wimbledon og mange andre tennisturneringer via din foretrukne enhed, hvad end det er din smartphone, tablet eller laptop.

Via vores app vil du altid kunne tilgå TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X, der sender Wimbledon, hvis du har valgt disse kanaler til din tv-pakke. Husk derfor blot din enhed og sørg for at have adgang til WiFi.

Hvornår er der Wimbledon igen?

Wimbledon-mesterskaberne løber af stablen om sommeren og strækker sig typisk over et par uger. Allerede nu kan du finde datoerne for det kommende år.

Ved Wimbledon-mesterskaberne bliver der dystet i henholdsvis herresingle, herredouble, damesingle, damedouble og mixed double. Hvad end du derfor er mest til dametennis eller herretennis, så vil Wimbledon helt sikkert være en turnering efter din smag.

Få adgang til de rettighedshavende kanaler

Det er som bekendt TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X, der er de rettighedshavende kanaler på nuværende tidspunkt. Vil du gerne have adgang til disse kanaler, så vælg dem blot til din pakke, når du opretter dig hos YouTv.

De valgte tv-kanaler kan ikke kun bruges af dig, men af hele din husstand. Der kan logges på i alt fem enheder, og der er mulighed for at køre fire streams på samme tid. Og hvis nogen fra din husstand ikke vil se Wimbledon, så er det naturligvis muligt at se flere forskellige tv-kanaler samtidig via samme login. Dermed kan man holde husfreden intakt.

Klik her og læs mere om vores streamingtjeneste.