Viaplay hos YouTv

Hvad får jeg med Viaplay?

Viaplay er en streamingtjeneste, der giver adgang til et hav af forskellig underholdning indenfor nye film, populære serier (både danske, og udenlandske) samt reality serier. Viaplay kan vælges på lige fod med YouTv's øvrige streamingtjenester, såsom HBO Nordic, C More m.fl.

Når du vælger Viaplay, som en del af dit abonnement hos YouTv, får du også adgang til 5 film- og seriekanaler (se mere nedenfor), samt muligheden for at tilgå Viaplay's egen app.

Indholdet kan afspilles via app på mobil og tablet (Android og iOS), eller web browser (PC/Mac). Og vil du have adgang til indholdet på dit tv, kan du benytte Google Chromecast, eller Apple TV (4. generation eller nyere).

Skal du på ferie, er det også muligt at tilgå Viaplay i udlandet, så længe du opholder dig inden for EU eller EØS landene (Norge, Island og Lichtenstein), og ikke er væk fra Danmark i mere end 30 dage.

Se Masterchef Danmark med Viaplay

Indhold med Viaplay

Med Viaplay får du mulighed for at tilgå en masse indhold inden for et bredt udvalg af genrer - både for voksne og børn. Er du nysgerrig på bedømmelsen af det enkelte indhold, har du mulighed for at se en IMDB score på den pågældende film eller serie.

Hvad er IMDB? Se mere her

Se Dolittle med Viaplay

Viaplay Film og serier

Er du til film og serier, finder du timevis af underholdning i forskellige genrer - som action, eventyr, gys, komedie m.fl.

Viaplay for børn og unge

Viaplay tilbyder et stort udvalg af børnenes favoritter med titler som Gurli Gris, Paw Patrol og Ninjago.

Viaplay Reality

Savner du spænding og drama, kan du med indhold fra Viaplay, se en masse forskellige realityserier, såsom Paradise Hotel, Familien fra Bryggen og Luksusfælden.

Se Friheden med Viaplay

Viasat tv-kanaler

Med Viaplay får du adgang til 5 Viasat tv-kanaler direkte i din YouTv app:

• Viasat Film Hits

• Viasat Series

• Viasat Film Premiere

• Viasat Film Action

• Viasat Film Family

Se Koed & Blod med Viaplay

Følger Viaplay sport med?

Når du vælger Viaplay, som en del af dit indhold hos YouTv, får du ikke adgang til Viaplay sport, som du normalt ville gøre med eksempelvis Viaplay Total pakken. Du får udelukkende adgang til film-og serieindhold samt 5 tv-kanaler.

Men ønsker du at se sport, har du mulighed for at tilvælge tv-kanaler, som Xee, TV2 Sport, TV2 Sport X, TV3+, TV3 Sport, TV3 Max. På de kanaler kan du blandt andet se fodbold fra de bedste ligaer, såsom ChampionsLeague, Superligaen og Bundesligaen.